piatok 10. apríla 2020

ALVERDE Naturschön / výsostne aktuálny quicktip


Set od Alverde z radu Naturschön som dostala ako taký malý prézent k Vianociam od Déemky a popravde, aj keď potešil, asi by bol upadol do bjýtoblogerského zabudnutia, keby... Keby.
Set bude pravdepodobne limitka a je dosť pravdepodobné, že ho v tejto podobe aj nezoženiete, každopádne ale som usúdila, že pár teplých slov k nemu utrúsiť musím.
Dôvody?

saveonbeautyblog_alverde_naturschon_telova_starostlivost_recenzia

Pretože za á! Minimálne jednu z dvoch vecičiek, ktoré sú tak dobré, že ma k tomuto článku vyprovokovali, zoženiete aj v bežnej ponuke. Pretože za bé! Limitkové sety, nech sa tvária akokoľvek limitkovo, sa dosť často opakovať zvyknú, čo si budeme čo nahovárať. Pretože za cé! Aktuálna situácia. Pretože za dé! Déemka by mohla pouvažovať o zaradení niektorých limitovaných edícií do stálej ponuky. Pretože za é! Pretože skrátka furt je možnosť, že v niekorej predajni aspoň jeden – taký trochu zabudnutý – set nájdete :).
Amen.
Celý boxík pozstáva z troch 50ml retro ňuňu tubičiek v zložení sprcháč, maska na ruky a telové maslo. Všetko by to malo obsahovať najrôznejšie výťažky z olív, pestovaných v Grécku, z ktorých olej je skrátka topka!

saveonbeautyblog_alverde_naturschon_review

Okej, na sprcháč rovno zabudnime. Je fajn, trochu redší a nie úplne voňavý – čo koniec koncov je aj celý set, pretože vonia tak bylinkovo prírodne a viem si predstaviť, že niekomu to môže aj nevoňať – ale furt je to v mojich očiach len sprcháč.

saveonbeautyblog_alverde_naturschon_shower_gel_ingredients

Zbližša omrknime skôr zvyšné dva produkty zo setu.
A začnime telovým maslom - ktoré zoženiete aj vo full verzii v bežnej ponuke, jupí.
Ja osobne by som povedala, že maslo ani nie je maslo. Jeho konzistenciu by som prirovnala skôr k telovému krému, ktorý na rozdiel od masla nemá takú tú tuhú konzistenciu, ale je skrátka príjemne krémový.

saveonbeautyblog_alverde_naturschon_bodybutter_review
vľavo maska na ruky, vpravo telové maslo

saveonbeautyblog_alverde_naturschon_handmaske_recenzia
vľavo maska na ruky, vpravo telové maslo


Jeho vstrebávanie je výborné – a vôbec by som to nebrala ako samozrejmosť, pretože telové mazadlá s prírodným zložením trpia občas rôznymi užívateľsky nie celkom komfortnými neduhmi, napríklad aj typu horšie vstrebávanie!
Tento prípad to ale, chvalabohu, nie je ani v najmenšom a vlastne môžem skonštatovať, že maslo je úplne, ale že úplne užívateľsky júzerfrendly!
Pokožka ostane absolútne vláčna, hladučká je ešte aj na druhý deň ráno a ja sa vytešujem, že mi plne vyhovuje niečo, čoho zloženie je prírodné!

saveonbeautyblog_alverde_naturschon_cosmetics_review

Vrelo odporúčam, ak je vaša pokožka smädná viac než je slušné.
Na záver prejdime k vecičke, vďaka ktorej som sa rozhodla po takmer 4 mesiacoch set nakusnúť.
Určite vám nemusím dvakrát vysvetľovať, že prečo a verím tomu, že tak ako moje, trpia aj vaše paprče. Keď poviem, že som ich mala zdevastované, naozaj sa obávam, že to ani zďaleka nepopíše ten stav, v akom boli pár týždňov dozadu! Neustále umývanie a dezinfikovanie rúk, kam sa len pohnete alebo odkiaľ sa vrátite im dáva zabrať viac než slušne.
Našťastie mi ale Déemka poslala do daru masku na ruky, že, hehe.
Maska by sa mala používať raz týždenne na 30 minút, ale je možné masku nechať pôsobiť aj celú noc.
Aha. No tak ja túto masku aktuálne používam namiesto krému na ruky. Myslím to smrteľne vážne - masku si nanesiem v primeranom množstve kedykoľvek ma to napadne.
Jej konzistencia zodpovedá stredne hutnému krému na ruky, ktorý ich umastí tak akurát, aby vás to príliš neobmedzovalo na živote, ale aby ste cítili, že to na vašich paprčkách niečo robí.

saveonbeautyblog_alverde_naturschon_telova_kozmetika_recenzia

Úľava sa v mojom prípade dostavila v podstate okamžite, po týždni používania boli ruky v tak o 50 percent lepšom stave! Toto by mala Déemka – obzvlášť teraz – zaradiť do svojej ponuky rýchlosťou blesku. Netvrdím, že sa mi ruky nevysušujú aj teraz, to by som musela sabotovať všetky hygienické zvyklosti, ku ktorým nás tlačí doba /nie že by som si neumývala ruky aj predtým, že, ha ha, určite som ale dezinfekčné mydlá nepoužívala asi tak miliónpäť krát za deň!/, rozhodne ale konečne nemám popraskanú kožu až do krvi a presušené hánky aj dlane tak, až sa vidím, ako v čase najväčšieho koronavírusového boomu utekám kožnej lekárke!
Skrátka, výborná vecička, ktorú teraz všetci potrebujeme ako soľ.
Určite omrknite celý rad Alverde Naturschön, ktorý obsahuje najrôznejšie sympatické patladielka a medzi nimi – keď už nie túto masku – aspoň krém na ruky, ktorého účinok môže byť naozaj zaujímavý.

Čo vy a masky na ruky? Ak máte nejaké dobré tipy, šup s nimi do komentárov, nech sa všetky poinšpirujeme a zároveň privítam akékoľvek rady na tému ošetrovanie rúk v aktuálnom období!
Boju zdar :).

- cc -

6 komentárov:

  1. Videla som ten set a registrujem ten extra prírodný rad už aj tak prírodnej značky. Maska na ruky a krémy to teraz fakt ide, ja ich míňam ani neviem ako. Skoro ako v zime. Masku žiaľ teraz nemám odkedy DMke prestala vyrábať svoju masku a krém na ruky 2 v 1 s makadamiovými orieškami. Avšak mám stále rukavičky a naniesť si hoci aj krém v hrubšej vrstve, dať rukavičky a ísť spať splní účel tiež. Avšak ak by som masku našla asi ju beriem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, tento "trik" som kedysi praktizovala aj ja, akurát sa mi v tom na figu spalo :D
      Ten maskokrém som v Déemke asi trestuhodne prešvihla, no, čo už... Hádam sa ešte hecnú a niečo nové vymyslia, teraz je to predsa otázka prežitia!!! :)

      Odstrániť
  2. Celkom zaujímavé produkty. Najviac ma zaujala ta maska na ruky. Ja osobné masku na ruky vôbec nepoužívam, ale ta ma zaujala.
    Budem rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ani ja som doteraz nepoužívala... Ale ako som už povedala, stav núdze vyžaduje núdzové riešenia! ;)

      Odstrániť
  3. Jo, ja mám tieto ich sety tak rada! Niektoré by fakt mohli mať stále :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Oni sú ideálne aj ako darček! Škoda, že sú také prudko limitované...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...