utorok 10. novembra 2020

CALVIN KLEIN Euphoria / Testujem hype-produkty!

Neviem, či hlavnú hviezdu dnešného článku môžem označiť za vyhajpovaný produkt vzhľadom k tomu, že ide o vôňu, každopádne o jej všeobecnej obľúbenosti niet pochýb! Minimálne počet recenzií o tom svedčí. Preto plíííís, privrite všetkých sedem očí vrátane tých na končekoch prstov na ľavej ruke a tvárme sa spoločne, že o hype-produkt naozaj ide! :)

Euphoria EDP od CALVIN KLEIN.

CALVIN KLEIN Euphoria parfumovana voda

Milujem túto vôňu. Respektíve... Páčila sa mi už dávno a zamilovala som sa až teraz. Euphoriu som poznala z kamošky a rozhodla som sa, že teraz, v mojich „najobľúbenejších“ jesenných mesiacoch, je ten správny čas na jej otestovanie na vlastnej koži. Mám z Elnino.

Flakón samotný nejakým dizajnérskym klenotom asi nie je, ale teda ani trošku mi to neprekáža.

Na trh prišla vôňa už v roku 2005 a odvtedy hviezdi. Charakterizovaná je ako orientálno – kvetinová a v drvivej väčšine prípadov býva toto u mňa zárukou úspechu. Aspoň teda posledné roky.

Ako vždy, začnem ofiko popisom z e-shopu. 

CALVIN KLEIN Euphoria recenzia

Hlavu vône tvorí broskyňa, malina, granátové jablko, kaki, zelené tóny a marakuja, srdce champaca, lotos a orchidea, základ pačuli, vanilka, fialka, ambra, pižmo, mahagón. Odhliadnuc od toho, že z asi tak jednej tretiny si naozaj jednotlivé vonné zložky neviem ani predstaviť, musím uznať, že by to eventuálne mohlo aj sedieť :) - aj keď ja osobne tam ovocie cítim len veľmi okrajovo, milovníčky naozaj ovocných vôní by nadšením asi nejuchali, že, ha ha... Apropooo... tiež som kedysi medzi ne patrila. Človek sa ale prirodzene vyvíja /starne/, claire clairmont sa tiež prirodzene vyvíja /starne/ a rovnako prirodzene sa vyvíja aj portfólio ňou preferovaných vôní. Tiež asi starne :).

V prípade Euphorie ide o vôňu – aspoň ako to vnímam ja – trochu orientálnu, trochu kvetinkovú a trochu drevitú, napriek tomu si nemyslím, že by išlo o vôňu ťažkú alebo že by ste ju nemohli používať na deň! Na druhú stranu, ja osobne ju vidím skôr na jesenné či zimné používanie. Aj keď...

Nech už je ale tak či onak, vôňa je pre môj nos skutočný klenot. Je sofistikovaná, luxusná, zaujímavá, skrátka vôňa pre skutočnú ženu. Sebavedomú ako drak a možno aj trochu rafinovanú. Rozhodne nič pre malé, upišťané dievčatká. Zároveň ale pôsobí maximálne prirodzene a väčšina ľudí vám ju bude chváliť, to garantujem. Za mňa teda veľká, veľmi veľká spokojnosť.

CALVIN KLEIN parfum

Jedinú pripomienku mám k výdrži, ktorá je na mne vlastne len taká priemerná napriek tomu, že ide o parfumovanú vodu. S týmto som ale ja už zmierená asi nafurt, pretože na mne vydrží pol dňa voňať ozaj máločo! Na druhú stranu, kamoška s nosom stopárskeho psa tvrdí, že na mne túto vôňu cíti aj vtedy, keď už ja o nej ani nechyrujem...

Príjemným a možno aj trochu prekvapujúcim bonusom je veľmi dobrá cena tejto parfumovanej vody, ktorú zoženiete dokonca aj v 160ml megaverzii! Myslím, že ju budem potrebovať okamžite, ako spotrebujem tú moju aktuálnu :).

 

Podľahli ste aj vy čaru tejto kultovej vône?

 

- cc -

 

 

 

4 komentáre:

  1. Túto vôňu som najskôr postrehla u Beckham. Tuším sa aj prestala vyrábať, nakoniec túto istú som dostala minulý rok na Vianoce. Krásna vôňa, určite si ju ešte niekedy zadovážim :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím, je úžasná!!! Moja nová závislosť, určite ju kúpim opakovane! :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...