piatok 27. novembra 2020

FLORMAR top coat a base coat / Najzásadnejší objav roka 2020!!!

Recenzie na laky na nechty na mojom blogu asi môžete zrátať na prstoch jednej /nalakovanej/ ruky, ale tú dnešnú som si naozaj nemohla nechať pre seba. Po tom, ako mi zrušili môj obľúbený priesvitný lak 2 v 1, venovala som veru nemalé úsilie hľadaniu nového miláčika. Avšak všetky pokusy vychádzali tak akosi narovnako.

Tento rok sa mi ale konečne podarilo urobiť Objav a po spotrebovaní a opätovnom zaobstaraní si mojich nových megaobľúbencov od Flormar som sa rozhodla konečne vám o nich napísať.

Flormar laky na nechty
 

Oba laky majú jedinú nevýhodu. Že sú dva. S týmto faktom som sa ale nakoniec vcelku rýchlo zmierila, lebo viď nižšie :).

A v podstate si myslím, že s čistým svedomím môžem zhodnotiť oba laky spolu.

Úplne konkrétne sa jedná o FLORMAR Quick Dry Extra Shine top coat a FLORMAR No More Breaks base coat. Asi vám netreba dvakrát prízvukovať, že top coat by mal zabezpečiť vašim nalakovaným nechtom rýchle schnutie a extra porciu lesku a base coat zasa chrániť vaše nechty pred štiepením, že.

Flormar Quick Dry Extra Shine top coat a No More Breaks base coat

Úprimne si myslím, že presne toto, čo oba laky sľubujú, aj viac ako úspešne plnia! Lak mi zaschne na nechtoch naozaj rýchlo /off course, používam aj sprej na urýchlenie schnutia laku!/, v dobrom stave vydržia ten cécéá týždeň a neštiepia sa mi už takmer vôbec! Samozrejme, predpokladám, že „prsty“ v tom nemajú výlučne len tieto dve vecičky – už celé roky používam len jediný odlakovač na nechty a celé mesiace zasa túto masku, ale holý fakt je ten, že naozaj mám nechty v neporovnateľne lepšom stave ako kedysi. Ale to len tak na okraj, keby vás to náhodou zaujímalo :).

Čo ma ešte okrem účinku dorazilo /a to absolútne!/ je fakt, že tieto laky vôbec nehustnú! Netuším, čo vo Flormare robia lepšie než všetky ostatné firmy sveta, vyrábajúce laky na nechty... Keby som nebola lenivec pohodlný a keby sa mi ráčilo vrtieť pri lakovaní nechtov fľaštičkami, asi by som tieto dva zázraky spotrebovala do úplného dna – čo sa mi ešte, verte neverte, v živote nestalo!

Flormar priesvitne laky na nechty

Ak by vás zaujímalo, aké štetčeky laky majú, tak fajn. Sú také akurát široké, aby ste si nimi pohodlne vedeli nalakovať nechty akýchkoľvek tvarov a aby ste zároveň nemuseli lietať štetčekom po ploche nechtu desaťtisíc krát. Skrátka ideálne.

Nepamätám si úplne presne, o koľko éčok tieto laky zderú vaše peňaženky, myslím ale, že je to niečo okolo 2 éčok každý. Čo teda uznajte, nie je žiaden záhul :).

Ale pravdupovediac, ak by stáli aj 30 éčok, ja všetkými desiatimi odporúčam!

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...