utorok 24. novembra 2020

MARY KAY Liquid Eyeliner Pen / Moja prvá použiteľná linka!

Ak by som si mala vybrať jedinú vec, o ktorej by som bola schopná povedať, že pravdepodobne na ňu v živote nebudem písať recenziu, určite by to bola očná linka. Akákoľvek. Tekutá, v tégliku, v pere... S týmto typom produktov, respektíve typom líčenia skrátka nie som tak úplne stotožnená, nemyslím si, že pôsobí na mne prirodzene a tiež nemám čas zaoberať sa ním pred každým odchodom z domu. Alebo...

Alebo je tu ešte aj druhá možnosť. Že som skrátka na očné linky absolútne ľavá. Bingo. No ešteže občas aj tá motyka dokáže vystreliť :).

MARY KAY dekorativna kozmetika
 

Dnešný článok bude venovaný tekutej očnej linke v pere od Mary Kay. Tento produkt sa môže pochvastať hneď niekoľkými prvenstvami. Jednak je to prvý produkt vôbec, aký som od tejto značky skúšala, dvak je to prvá očná linka, ktorú som začala používať na dennej báze! A to je teda naozaj čo povedať... No a jedine a len vďaka tomu som usúdila, že vám o tejto vecičke musím pár teplých slov povedať.

 

A áno, tento produkt som naozaj dostala ako darček k autu, nerobila som si v poslednom nákupno-prírastkovom článku z vás prdel! :D

MARY KAY ocna linka vo fixke

Očná linka od Mary Kay je vlastne úplne obyčajná. Jej aplikátor je klasický z takej tej tvrdenej peny /ha ha, odborníci svojho fachu zas majú zo mňa radosť!/ a naozaj si nemyslím, že by v tomto prípade išlo o niečo prevratné. Každopádne, s perom sa píše jedna báseň, viete byť veľmi precízne ak chcete a samotná farba drží na oku ako betón!

Viď foto, kde som sa môj srdiečkovitý výtvor snažila prstom zošúchať z chrbta ruky. Neúspešne, ako vidíte.

MARY KAY liquid eyeliner pen swatch

Toto všetko ale furt nie sú veci hodne toho, aby si túto linku niekto všimol, že. Pretože precíznych liniek, ktoré držia, je na beauty-trhu v podstate ako maku. Pre mňa je ale táto linka top z jedného-jediného dôvodu.

Netuším, čím to je, ale toto je prvá fixa, ktorou si dokážem zahustiť vonkajšiu polovicu rias bez toho, aby bolo vôbec vidieť, že som sa snažila nakresliť si do nich linku! Stačí mi aplikátor /či už špičkou alebo v ľahkom uhle/ v podstate oprieť o korienky rias a pigment sa okamžite chytá – precízne, rovnomerne aj bez veľkej námahy a čo je najdôležitejšie, vyzerá to všetko veľmi, veľmi prirodzene! Vždy som mala problém s tým, že linky mi miesta vynechávali, na niektorých miestach nanieslo pero hmoty viac a výsledný efekt pripomínal akurát tak roztrasenú húsenicu, snažiacu sa usadiť tesne nad mihalnicami, ha ha. Toto? Čistá fantázia!!!

MARY KAY tekuta ocna linka vo fixke recenzia

Viac ani nemám čo dodať. Takže, milé moje, ak ste rovnako chromé ako ja a ak zároveň uprednostňujete linky len veľmi nenápadné, ktoré nekričia tu som, u Mary Kay ste na tej správnej adrese!

Čo ja osobne oceňujem dvojnásobne, značku viete zohnať aj na Notino – kde vám opäť raz rada pripomeniem, že prebieha dvojtýždňový Super Black Friday, kde máte aktuálne zľavu 25% na vybrané značky alebo kopu darčekov k niektorým nákupom! Takže, hor sa do nakupovania, určite si tam vyberiete vášmu srdcu blízke vychytávky alebo nejaký ten vianočný darček – kľudne aj pre seba napríklad, že jo... Áno, moja peňaženka bude tiež koncom novembra plakať... ;)

 

Čo vy a značka Mary Kay?

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...