piatok 7. mája 2021

NEnákupy / apríl 2021

Čas letí ako drak a my tu máme opäť článok s NEnákupmi, tentokrát za apríl /a tentokrát skôr NÁKUPY než NEnákupy, ha ha/. Čo nové pribudlo do mojej zbierky? Čítajte a pozerajte, dnes to bude asi celkom dosť rýchle!

LARENS kozmetika recenzie

Už samozrejmosťou je obligátny balíčisko kozmeceutík Larens, ha ha. Nee, neee, naozaj som nevyhrala loto... Ako obchodný partner nakupujem so zľavami a preto moje nákupy aj tak vyzerajú! :D Konečne som neodolala Thermo Balm telovému balzamu, novinkám v podobe hubky na mejkap a apgrejdnutému balzamu na pery s vôňou kakaa a keďže sa pomaly otepľuje, tak ani Hydro Balance pleťovému krému. Okrem tých ďalších stálic, off course.

La Roche-Posay pletove sera

Ako vždy na jar, aj tentokrát som podľahla menšej sérovej mánii a tentokrát si to odniesla lekárenská značka La Roche-Posay a jej Hyalu B5 sérum a Toleriane Ultra Dermallergo sérum. Obe vecičky mám z Notino, Hyalu B5 sérum som vám na blogu už ukázala a čoskoro sa dočkáte aj mojich prvých dojmov z Dermallergo séra.

Real Techniques sada stetcov
 
Saveonbeautyblog kozmetika recenzie

No a zvyšok? Okrem sady štetcov od Real Techniques, retro-krému na ruky od Avon a Alpecin šampónu proti vypadávaniu vlasov sú to všetko moje bežné, nezaujímavé a čisto NEbjútyblogerské nákupy, ku ktorým nemám vôbec, ale že vôbec čo dodať.

Ale ak by ste vy mali nejaké otázky, sem s nimi! :)

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...