piatok 3. septembra 2021

NEnákupy / august 2021

V dnešnom článku by som si rada sama so sebou pokecala nielen na tému „augustové nákupy“, ale aj o tom, ako sa zmenil môj pohľad na nakupovanie kozmetiky ako také. Verte či nie, jej nakupovanie mi v istých momentoch totiž prestalo prinášať takú radosť ako kedysi a to už je okamih, v ktorom sa zamyslí aj tá najväčšia nákupná maniačka. No jo, myslím, že do tejto fázy sa prepracuje skôr či neskôr každá jedna beautyblogerka a ja teda nebudem výnimkou.

Benefit produkty na obocie recenzie

Toto by bol asi taký najsamviac hlavný dôvod, prečo nastúpila fáza únavy z nakupovania, určite ale nie jediný. Ďalším výstražným prstom bol pre mňa fakt, keď sa mi skazilo už zopár kozmetických produktov. Ako jo, nebolo ich veľa, ale predsa len boli a toto sa stalo pre mňa impulzom na zamyslenie sa. Lebo konzumný spôsob života, lebo životné prostredie...

No a posledná vec – ktorú síce na mojom blogu nerada spomínam, ale teraz fuckt musím – coronatime a všetky tie lockdowny a podobné životné otravnosti posledných rokov. To si totiž človek tak nejak automaticky poprehadzuje rebríček svojich priorít. Aspoň ja som si teda ešte viac ako doteraz uvedomila, že robenie si radosti hmotnými darčekmi je síce super, ale oveľa viac je predĺžený víkend s kamoškou, koncert, dovolenka pri mori či moto trip cestou-necestou s drahým. A kým to ide, rozhodla som sa investovať svoje ťažko zarobené peniaze radšej do týchto „komodít“ :).

No ale teraz už pokračujme augustovými nákupmi kozmetiky, ktoré asi moc nedrukujú mojim predchádzajúcim riadkom, ha ha.

Čím ďalej, tým viac preskúmavam portfólio benefiťáckych produktov na obočie v honbe za niečím, čo mi zabezpečí, že moje obočie aj pod moto prilbou bude vyzerať ako obočie! Verte, že niekedy to býva ozaj náročné :), zato vy sa môžete tešiť pravdepodobne na veľký haul s hodnotením všetkých týchto /a zrejme aj ďalších/ obočkových vychytávok!

QueenStar laky na nechty

9 nových lakov na nechty /jeden som darovala/ a z toho 2 odtiene do zásoby, áno, presne toto tiež svedčí o tom, že sa miernim pri nakupovaní kozmetiky, ha ha. Holt, objednávkou týchto lakov zn. QueenStar z ich domovského e-shopu som si urobila naozaj radosť, pretože tieto farbičky považujem furt za najkrajšie neónky, aké kedy chodili po svete a nielen za tú cenu je kvalita naozaj dobrá! Btw, 3 menšie laky v pozadí boli darček k nákupu :).

Lanres kozmetika skusenosti

Obligátna objednávka mojej milovanej skincare od Larens. Ale áno, sľubujem, že aj tu sa už budem mierniť a obmedzím moje nakupovanie do zásoby! Off course, jej používanie neobmedzím ani omylom ;).

Saveonbeautyblog nakupy august 2021

Na samý záver som si nechala také tie obyčajnejšie nákupy, ktoré som ale tentokrát venovala samým vychytávkam. Okrem stálic v podobe čiernej zubnej pasty od Ecodentapatladlu na nechtovú kožtičku od Avon som sa po dlhšom čase vrátila k skvelému tuhému deodorantu Deoguard /recenzia tu/, tentokrát v citrusovej verzii Bergamot a limetka, voňavučkej limitke sprcháča Icy Mint od Cien, môjmu obľúbenému samoopaľováku od Dove /zmienka tu/, ktorý ale prekvapivo trblietky neobsahuje a neodolala som ani novinke v podobe novej micky od Nivey. Myslím, že bude aj recenzia.

No a to je všetko. Viem, že mnohí ľudia by si asi zaťukali na čelo, ale ja si ozaj myslím, že tieto moje nákupy posledných mesiacov sa už nesú v duchu novej claire clairmont, ha ha.

Aký je ten váš postoj k nakupovaniu kozmetiky? Mala naň vplyv aktuálna situácia? 


- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...