utorok 20. júla 2021

Spotrebovanci / jún 2021

V poslednom článku s prehľadom mojich kozmetických nákupov som už čo to naznačila, ale že sa môj nový pohľad na nakupovanie na spotrebe prejaví tak skoro, to by ma nenapadlo, ha ha. Každopádne, nebudeme sa tu prdieť so siahodlhými úvodmi a ideme na to, aj tak mám pocit, že už meškám zopár dní :). Čo všetko som teda spotrebovala minulý mesiac?

Saveonbeautyblog Out News jun 2021

Budem veľmi neinovatívna a najskôr vám nalinkujem stálice: LARENS BioPeptide Serum Spray, LARENS LipoColl Sérum, NIVEA očný odličovač, NIVEA micelárka, AVON ružová pleťová voda, MIXA pleťové mlieko, BIODERMA Atoderm telový krém, CIEN Orange sprchovací gél. Toto všetko kupujem fuckt že opakovane a vôbec by som neprotestovala, keby som to doma mala permanentne.

 

RIMMEL Match Perfection make-up, odtieň 100 Ivory

Dnes začneme dekoratívkou. Hoci som sa ozaj snažila, mejkap sa mi nepodarilo spotrebovať úplne do dna. Keďže ale som ho kupovala asi pred 4 rokmi, už musel ísť. Každopádne išlo o veľmi príjemný mejkap pre suchú pleť so stredným krytím a určite ho z drogérky môžem len odporúčať. Otázka znie, či sa vôbec ešte dá zohnať :).

 

URBAN DECAY Brow Beater ceruzka na obočie, odtieň Taupe Trap

Všetky fakty máte v recenzii, keďže som ju písala už po spotrebovaní produktu. No, využila som akciu na Notino a už mám doma ďalšiu ako darček k nákupu :).

 

ORLY lak na nechty, odtieň After Glow

Úprimne, toto je jeden z najhorších lakov na svete! :D A zároveň jeden z najkrajších letných odtieňov... Upozorňujem ale, že takto na prd je len táto pidiverzia. Odporúčam kúpiť tú najväčšiu fľaštičku, akú nájdete - nielen, že má lepší štetček, ktorým sa lakujú nechty veľmi pohodlne, ale na tých nechtoch aj neporovnateľne dlhšie vydrží! Nechápem, ale je to holý fakt.

 

REVLON Professional Uniq One maska na vlasy

Z dekoratívky sa plynule presunieme na vlasy. Ak máte suché vlasy, ktoré sa ťažko rozčesávajú, s touto maskou budete pravdepodobne veľmi spokojné. Zároveň ale musím poznamenať, že ak vyskúšate profi starostlivosť o vlasy, tak si rozdiel všimnete. Bežná drogérková kozmetika skrátka nerieši problém s vlasmi a skôr ho zakrýva, toť môj skromný názor...

spotrebovana kozmetika recenzia

MON PLATIN DSM hydratačný krém na vlasys rakytníkom

Veľmi príjemný krém na vlasy v megabalení, ktoré vám vydrží večnosť a asi ešte aj kúštik ďalej. Ak potrebujete uhladiť rozlietané vlasy a uprednostňujete práve túto konzistenciu, ja vrelo odporúčam.

 

LANGHAARMÄDCHEN sprej na ochranu vlasov pred teplom

Celkom fajn vec, spotrebovaná takmer do dna. Ale úprimne, nemyslím si, že by ako ochrana pred tepelnou úpravou vlasov naozaj fungovala, že jo... ha ha. Okamžitý efekt „na chvíľu“ sa síce dostavil, ale nemám pocit, že by toto naozaj tie vlasy pri fénovaní alebo nebodaj žehlení chránilo!

 

CIEN lak na vlasy

Len veľmi jemne tužiaci lak na vlasy po záruke. Kedysi mi vyhovoval a po každodennom žehlení som si ním zvykla trochu prestreknúť frizúru. Aktuálne ale stylingové prípravky nepoužívam v podstate žiadne, takže sa nečudujte, že som nebola schopná minúť ho.

 

ECODENTA Expert Extra hydratačná zubná pasta s kyselinou hyalurónovou

Možno sa budete smiať, ale ja som ozaj mala pocit, že mi toto hydratuje ústnu dutinu, ha ha. Extra príjemná zubná pasta značky, ktorú mám veľmi rada a v podstate aj výlučne používam. Takže u mňa rozhodne nie je posledný krát!

 

PALMOLIVE sprchovací krém, verzia mlieko – med

Palmolive sprcháče mám čím ďalej, tým radšej, lebo za málo peňazí veľa muziky. Sú celkom príjemne krémové, nevysušujú mi pokožku a niektoré vône sú klasika. Holt, som jedna z mála užívateliek, ktorej vôňa medu v kozmetike až tak veľmi nesedí, takže  je vám jasné, že nabudúce uprednostním radšej asi iný odér. Ale inak maximálna spokojnosť.

spotrebovana kozmetika za jun 2021

DOVE DermaSpa Summer Revived telové mlieko

Milujem tento produkt! On totiž nielen, že dodá pokožke trblietky a jemný nádych opálenia bez toho, aby robil fľaky, ale ešte to aj krásne vonia a výborne hydratuje! Za mňa je toto už od minulého roka absolútny letný must – have a čoskoro ho budem mať opäť, to je jasné ako facka.

 

BALEA sprej na ochranu vlasov pred slnkom

Vecička, ktorú si zo zvyku kupujem už niekoľko rokov a o ktorej som presvedčená, že aspoň trochu funguje napriek tomu, že som si to ešte vlastne nevšimla! :D Sľubujem ale, že viac to neurobím... Minimálne teda dovtedy, kým nezmenia balenie, ha ha.

 

SUNDANCE olej na opaľovanie, SPF 6

Olejček už po záruke, kúpený niekedy koncom niektorého leta, keď už sa mi nechcelo investovať do vecí na opaľovanie.

Bol fajn, chránil pokožku adekvátne k výške ochranného faktora, ale furt to bol olej. A tie ja až tak úplne neuprednostňujem – naopak, čím suchší a neviditeľnejší opaľovák, tým lepšie. Skúste taký ale zohnať v tejto úrovni slnečnej ochrany...

 

Sme na konci. Ak máte s niečím skúsenosť aj vy, pokojne sa podeľte so zvyškom sveta :).

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...