utorok 21. decembra 2021

ANASTASIA BEVERLY HILLS / Konečne skúšam paletky!!!

Aaaaaaaaa, že sme tu už dlho nemali žiadnu paletku očných tieňov? No nebojte sa, dnes som sa rozhodla tento malý nedostatok napraviť. A nebude to len tak hocijaká paletka!

Bude to totiž paletka od ANASTASIA BEVERLY HILLS.

Anastasia Beverly Hills Norvina paletka ocnych tienov

Akákoľvek paletka od tejto značky znamená pre mňa splnený sen. Okej, jeden zo splnených snov, že jo, nebudem sa tváriť zas nejako prehnane dramaticky. Každopádne, moju životnú potrebu nejakú vlastniť isto pochopíte – minimálne tie z vás, čo ma už nejaký ten piatok čítate a viete o mojej paletkovozberateľskej obsesii.

Anastasia Beverly Hills paletky ocnych tienov skusenosti

Keď Notino naskladnilo  v rámci svojej ponuky dekoratívnej kozmetiky túto značku, moje mozgové závity prehodili výhybku a začali vyhodnocovať všetky pre a proti jednotlivých farebných verzií paletiek, ktoré boli aktuálne na sklade. Ja som sa nakoniec rozhodla pre Norvina paletku, ktorá teda farebne nebola ani omylom mojím šálkom kávy, avšak v záplave všetkých tých nude a teplých hnedých, čo mám doma, bola naozajstným oživením! A tak som sa rozhodla ísť smelo do toho.

Samozrejme, to semišové balenie mi nedá neokomentovať. Je síce veľmi pekné, ale čo vám poviem – ideálne do domácnosti s mačacími chlpmi, ha ha.

Paletka ukrýva 14 očných tieňov, pol na pol v matnej a shimmerovej verzii. Matnomatných je však iba 5 odtieňov, zvyšné dva /odtiene SoulLove/ sa občas trošičku jemne zatrblietajú. Jemne.

Anastasia Beverly Hills Norvina paletka ocnych tienov recenzia

Celkovo paletku radím do toho teplejšieho farebného spektra, ladeného do fialovorosegoldbronzovohneda – čím som asi popísala všetko, čo sa popísať dalo, ha ha.

Čo sa kvality týka, s nesmiernom radosťou vám oznamujem, že moje tušenie ma nesklamalo. Očné tiene vás doslova odrovnajú svojou maslovitosťou a stopercentnou pigmentáciou – tie ligotavé občas aj dvestopercentnou, poznáte to – a za mňa sa rozhodne zaraďujú k tomu najlepšiemu, čo mám doma. 

Úprimne, začínam pokukávať aj po tých ďalších dvoch, ktoré na Notino aktuálne majú, obzvlášť prekrásna Soft Glam paletka trhá moje bjútyblogerské srdce na kusy! A len tak medzi nami, za celkom júzerfrendly ceny!

Anastasia Beverly Hills Norvina paletka ocnych tienov odtiene

Anastasia Beverly Hills Norvina paletka ocnych tienov swatch

Čo sa týka práce s týmito tieňmi, no problem, vážené... Off course, na dosiahnutie čo najintenzívnejšieho efektu a tiež najväčšieho užívateľského komfortu dôrazne odporúčam shimmerové tiene nanášať rovno prstom, takto to bude najjednoduchšie. Prosím vás ale v ich mene, chovajte sa k nim s citom – tieto tiene sú veľmi krehunké a mäkučké /pozor, nie prášivé!/a akékoľvek nešetrné zaobchádzanie by sa vám mohlo vypomstiť. Nepýtajte sa ma ako, ha ha.

Každopádne, štetce aj prsty odporúčam o panvičky iba opierať.

Tiene sa samozrejme vynikajúco blendia, nefľakatejú, jeden na druhý chytajú jedna báseň a s podkladovou bázou držia až do odlíčenia v pôvodnom stave. Teda absolútne všetko, čo sa od luxusných očných tieňov očakáva a viac k nim netreba nič dodávať.

Anastasia Beverly Hills kozmetika skusenosti

Ak objednáte dnes do 16:00, Notino vám ešte vie garantovať doručenie do Vianoc, ak by ste usúdili, že práve nejaká ABH paletka bude tým najvhodnejším darčekom – alebo hocičo iné, že :) ...

A ja teda idem bojovať s mojim druhým ja, ktoré mi sebecky našepkáva, že potrebujem ešte minimálne tú jednu ABH paletku, pomooooc...

 

Skúšali ste?

 

- cc -

 

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...