piatok 24. decembra 2021

AVÈNE Tolérance Extrême / TOP maska pre citlivú pleť!

Nie je to tak dávno, čo som tu spievala prudko oslavné ódy na jedno odličovadlo od značky Avène, dnes tu mám pre vás ďalší produkt z rovnakej línie, do ktorého som sa intenzívne zahľadela. S líniou Tolérance Extrême sme si sadli priam extrêêêmne, ha ha, a ako zvyknem hovoriť, pokiaľ nevyskúšam všetky produkty, nebudem mať pokoj!

Tentokrát sa budeme maskovať :). S AVÈNE Tolérance Extrême intenzívnou hydratačnou maskou na upokojenie pleti.

AVENE Tolerance Extreme kozmetika

Zasa jedno priznanie hneď na úvod – pred časom som podrobila prísnemu triedeniu moju zbierku pleťových masiek a zbavila som sa drvivej väčšiny nezmyslov, čo som doma mala. Nebudem tu teraz konkretizovať, zväčša ale išlo o masky pomerne lacné, ktorých zloženie dvakrát funkčné ani nemohlo byť. Rozhodla som sa totiž, že si ponechám len tie topky – o väčšine z nich som vám zatiaľ ani nestihla napísať – a prípadné nové prírastky si budem starostlivo vyberať.

Ako jo, ja občas dosť kecám, ha ha, ale tentokrát som ozaj rada, že som zvolila upokojujúcu masku od Avène.

Ako všetky produkty z radu Tolérance Extrême, aj maska má za úlohu upokojiť veľmi citlivú pleť, intenzívne ju zhydratovať a vyživiť a prinavrátiť pleti stratenú rovnováhu. Ako aj moje milované čistiace pleťové mlieko, aj maska pozostáva len zo siedmych základných zložiek, ktoré sú najnevyhnutnejšie z nevyhnutných a – tramtadadaaaaa – má tiež môj rovnako milovaný hermeticky uzatvorený obal, vďaka ktorému ostane produkt dokonale sterilný od začiatku až do konca!

AVENE Tolerance Extreme pletova maska

Naozaj neviem, či som mazala na ksicht niekedy niečo príjemnejšie. Maska je krásne krémová, chladivá, zvlhčujúca. Doslova neskutočná. A ja neviem, či spomenúť ako topku jej hydratačné účinky alebo tie upokojujúce!

Výrobca odporúča naniesť masku v hojnej vrstve na pleť a po 5 minútach zotrieť. Zo skúsenosti /a vďaka zdravému bjútyblogerskému úsudku, ha ha/ odporúčam s tou vrstvou to zas tak strašne nepreháňať – predsa len, aj keď sa maska doslova vpíja do pleti, nejaké jej zvyšky budete musieť zotrieť a to by bola asi aj dosť škoda, že jo. Tajný tip, otrite si aspoň ich časť do chrbtov rúk!

No a ešte jedna vec. Nech vás tá úžasná konzistencia akokoľvek láka nechať vrstvu masky na tvári dlhšie ako tých odporúčaných 5 minút, radšej to moc nenaťahujte. Ak dáte masky ozaj veľa a zároveň necháte príliš dlho pôsobiť, ide to z ksichtu pomerne ťažko dole, to mi verte :).

Ak by ste chceli vyskúšať kľudne aj všetko z línie Tolérance Extrême, ako mám v pláne ja, odporúčam sledovať link na zľavové kódy a kupóny na Notino – predsa len, značka nie je úplne z kategórie takmerzadara /aj keď vzhľadom na kvalitu vlastne aj áno!/ a môže vám to pomôcť ušetriť nejaké to éčko. Ja osobne tam „zabíjam“ veeeľmi veľa času! :)))

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...