piatok 31. decembra 2021

KNEIPP všeličo / haul

Posledný deň roka venujem vizionárskemu balíčku, ktorý mi niekedy pred Vianocami dorazil z Elnino na otestovanie. Balíček, určený pre relax a potešenie ducha i tela a vizionársky preto, lebo momentálne mám na chvíľku vaňu, ktorú doma inak nemám, ha ha.

A keďže si ju adekvátne užívam, set od mojej obľúbenej značky KNEIPP mi prišiel teda viac ako vhod.

KNEIPP kozmetika skusenosti

Set obsahoval soľ a olej do kúpeľa, plátennú pleťovú masku a jupí, balzam na pery. A keďže chcem začať od toho najlepšieho, musím sa veľmi zamýšľať nad tým, čo ohodnotím ako to naj!

Okej, balzam na pery. Viete, že sú mojou slabosťou a keď objavím nejaký naozaj dobrý, tak sa z toho vždy nesmierne vytešujem.

KNEIPP balzam na pery cupuacu - vanilka

KNEIPP balzamy na pery recenzie

A jo, je to aj tento prípad. KNEIPP Lip Care balzam na pery má špeciálne depotné zloženie, ktoré zabezpečuje postupné uvoľňovanie účinných látok pre dlhodobé rozmaznávanie pier, off course má prírodné zloženie bez konzervačných látok, parafínov, silikónov a minerálnych olejov a úžasný obal so spodnou časťou z recyklovaného korku, ktorý je doslova na zožratie. Uznávam, že je možno trochu objemnejší a môže vás to trochu otravovať pri prevlekaní hore-dole, ale kašlite na to. 

KNEIPP balzam na pery zlozenie

Balzam má totiž tak úžasný efekt, že mu odpustíte asi všetko. Je pomerne hutný a na perách vytvorí /v dobrom/nepriestrelnú vrstvu, ktorá vaše pery chráni, vyživí a hydratuje ako drak. Moja verzia cupuacu – vanilka vonia neskutočne, ale furt jemne, aby vás to prípadne neotravovalo a ja ten balzam skrátka milujem. Pre mňa veľmi príjemné prekvapko.

KNEIPP kozmetika recenzie

Ďalším – a teda už dlhoročným – miláčikom sú soli do kúpeľa tejto značky. V balíčku som vyfasovala KNEIPP Relaxing Lavender kúpeľovú soľ s éterickým levanduľovým olejom, ktorý uvoľňuje telo, upokojuje myseľ a obnovuje stratenú energiu. Ako inak :). Do vane sa sype asi trištvrtina plastového dekla a kúpeľ by mal trvať 10 – 20 minút.

KNEIPP levandulova sol do kupela hodnotenie

KNEIPP sol do kupela

No čo vám poviem, milujem ju! Rozpustená soľ prevonia tak polku bytu, sfarbí vodu krásne do fialkova a je to skrátka čistá radosť, stráviť aspoň pár minút naložená v soli! :) Bomba... Btw, rovnako úžasná je aj zelená Cold Season eukalyptová soľ, ktorú oceníte, keď vás moria soplíky a podobné radosti chladného počasia!

KNEIPP kozmetika skusenosti

KNEIPP Deep Relaxation Bath Oil Patchouli & Sandalwood kúpeľový olej, to je zasa ďalší level relaxácie. Vďaka jeho vôni sa cítim ako v exkluzívnych orientálnych kúpeľoch, to bez debát!

Olejček zafarbí vodu do ešte intenzívnejšej fialkovej, ale nemusíte sa obávať ani toho, že vám zafarbí telesnú schránku alebo vaňu – dávajte pozor akurát na nezriedený koncentrát, ja som vďaka mojej šikovnosti zabezpečila môjmu prstu mierny nádych do privretiaprstova, ha ha. Chvalabohu, opláchla som hneď prúdom vody a zvyšok zišiel počas kúpeľa :)

KNEIPP olej do kupela

Čo je absolútne skvelé, vďaka zloženiu olejček pokožku hneď vyživí a zjemní a to sa rovno priznám, môjmu srdcu je to oveľa bližšie ako mazať sa nejakým olejom až po kúpeli! Poznáte to, nechať pokožku mierne vlhkú, potom rýchlo mazať olej, medzitým uschne tá voda... Telenovela. Skrátka, mňa to vždy tak trochu otravovalo a olejček do kúpeľa tieto moje životné problémy vyriešil šmahnutím ruky :).

Na záver som si nechala KNEIPP Chill Out pleťovú masku s konopným semenom a olejom z pačuli, ktorá má pleť osviežiť, zjemniť, upokojiť, bojuje proti vráskam, chráni pred vonkajšími vplyvmi atď, atď.

KNEIPP Chill Out pletova maska hodnotenie

Priznám sa, môj vzťah k plátienkovým maskám nie je dvakrát intenzívny a až na jednu výnimku, opakovane ich nekupujem – a vlastne, nekupujem ich v podstate vôbec :). Myslím, že neexistuje menej ekologický a menej ekonomický produkt, ako sú jednorazové masky a ani ma neskúšajte presviedčať o opaku :). Okrem toho, ešte žiadna na svete mi na ksichte poriadne nesedela a vyžadovala odo mňa, aby som ju v pravidelných desaťsekundových intervaloch upravovala, poťahovala, lepila a odlepovala, lepila a odlepovala...

KNEIPP pletova maska skusenosti

Maska od Kneipp nie je teda chvalabohu stelesnením všetkého zla, čo som práve popísala, mokrá je tak ideálne a v podstate ten výsledok v podobe zhydratovanej pleti je celkom fajn, ale predsa len to na ksichte potom trochu lepí a vy neviete, čo s tým, či to zamazať krémom alebo radšej zmyť vodou... No neviem, nie som najpovolanejšia osoba na hodnotenie plátienkových masiek, to mi musíte odpustiť :). Ja rozhodne uprednostňujem tie tradičné, v tube alebo kelímku.

A to by sme mali. Značka Kneipp je na trhu už viac ako 125 rokov, čo samo o sebe svedčí o jej obľúbenosti a ja sa tomu teda nedivím. Všetky produkty z dnešného článku zoženiete na Elnino za viac ako sympatické ceny a ja minimálne tri zo štyroch produktov odporúčam všetkými desiatimi.

 

Vaše skúsenosti so značkou Kneipp?

 

- cc -

1 komentár:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...