piatok 3. decembra 2021

LARENS Face Gel / kolagénová bomba PART TWO

Dnes sa po dlhšej dobe kukneme na chrup mojej milovanej značke Larens, ktorú furt pokladám za topku v rámci mojej skincare a len skutočne občas jej bývam neverná. Produkt, o ktorom vám dnes poviem pár slov, je v portfóliu značky asi čo svet svetom stojí a tak trochu neviem, prečo som to k nemu dopracovala až teraz!

LARENS Face Gel.

LARENS kozmetika recenzie

V podstate by malo ísť o niečo podobné môjmu drahému /doslova/ Repair gelu, akurát že je to určené viac na pleť /rozumej: kožu na tvári, ha ha / a viac orientované proti vráskam. Údajne. Zloženie je v podstate veľmi podobné až na pár výnimiek, detaily si pozrite tutu – ak by vás to zaujímalo.

Ako v prípade Repair gelu, aj pri Face gele ide o klasický larensácky kolagénový gélik /v klasicky otrasnej, strieľajúcej pumpičke/ s úžasným účinkom.

Okrem tradičného biopeptidového komplexu a kolagénu obsahuje kremík na zachovanie pružnosti a pevnosti pleti, vitamín C na rozjasnenie a posilnenie krvných vlásočníc a kyselinu mliečnu, ktorá účinkuje hádam na všetky neduhy sveta. Určite omrknite detaily v e-shope, mne sa to tu ozaj nechce rozoberať.

LARENS Face Gel ucinky

Ja túto vecičku milujem. Keď píšem túto recenziu, mám spotrebovaných už cécéá 70 percent obsahu a teda už mám o produkte pomerne dobrý obraz.

Gél pleť vypína a tiež hydratuje a posilňuje, ale samozrejme je potrebné používať aj pleťový krém, bez neho ani ranu. Celkovo môžem povedať, že tie účinky sú v podstate veľmi podobné tomu, čo robí s pleťou Repair gel, len mi pripadá trochu jemnejší - predsa len, ide o patladlo, určené na „fejs“ – a teda aj ten pocit vypnutia pleti je menej intenzívny. 

LARENS kozmetika recenzie

V konečnom dôsledku ale ten efekt je veľmi podobný a nemám, čo by som mu vyhodila na oči!

Ak by som to mala zhrnúť a byť veľmi direktívna, určite aspoň raz denne na ksicht nejaký kolagénový gélik od Larens musíte dávať :). Toto mám doslova overené rokmi. No a je len na vás, ktorému dáte prednosť – ak chcete riešiť vrásky, ochranu pleti a jej posilnenie a spevnenie, ktorýkoľvek z týchto dvoch si vyberiete, nešliapnete vedľa – pri Repair gele si síce siahnete hlbšie do vačku, ale vydrží vám veky, na druhú stranu, ani ten Face gel neubúda dvakrát závratnou rýchlosťou...

LARENS Face Gel

Ak sa rozhodne vyskúšať čokoľvek z e-shopu, nech sa páči, poslúžte si mojim zľavovým kódom s neobmedzenou platnosťou :) LT3ZJL6EZE - bez ohľadu na to, v akej cenovej hladine nakúpite.

 

No a ako vždy si neodpustím pripomienku, ak chcete nakupovať s ešte väčšími zľavami, kontaktujte ma do správy, do directu, na mail, vašej fantázii sa v tomto prípade medze nekladú :).

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...