utorok 4. januára 2022

NEnákupy / december 2021

Už niekoľko rokov mi na Vianoce takmer nikto nedáva kozmetické darčeky, takže som sa zo začiatku obávala, o čom že to budem v tomto článku písať. No ha ha. Samozrejme, o najväčšiu nádielku kozmetických darčekov sebe som sa postarala práve ja sama a tak prvý článok roka 2022 môže byť opäť raz veľmi, veeeľmi výživný.

A bez akýchkoľvek nezmyselných predsavzatí, to hovorím hneď na úvod ;).

IN NEWS december 2021

Začnem asi nádielkou, ktorú som si ulovila na Notino. Uznávam, je toho dosť a je to všetko aj dosť drahé. Holt, snažím sa aj k týmto nákupom pristupovať s rozumom a aj keď to asi tak úplne nevyzerá, ha ha, kúpa každého jedného kúska je prudko premyslená!

Recenzie na NEOSTRATA očný krém a maskusérum od AVÈNE ste už na blogu čítali, ostatné buď už sa usilovne testuje, alebo čaká, kým spotrebujem rozpoužívané.

DAVIDOFF Cool Water setset od KNEIPP má na svedomí Elnino. Prvý som dostala ako predvianočný darček a omrknúť ho môžete tu, druhý bol na testovanie a čítať o ňom ste mohli v poslednom článku minulého roka.

KNEIPP kozmetika recenzie

Od mojej vrelomilovanej značky LARENS som si urobila radosť novinkovým LipoColl HA  Hydro sérom, zatiaľ ho ale ešte nepoužívam, keďže úplne zodpovedne sa snažím spotrebovať najskôr tie séra, ktoré sú už len kúštik od spotrebovania.

LARENS LipoColl HA Hydro Serum

Radosť som si urobila samozrejme aj objednávkou z e-shopu Sportique, kde som ulovila moje obľúbené deodoranty s ešte obľúbenejšou vôňou bergamotu a limetky a dva krásne retrokrémy na ruky v plechovkách. Určite si pamätáte, že ten levanduľový som doma už raz mala a ak náhodou nie, určite si pripomeňte tento a kľudne aj tento článok :).

SPORTIQUE kozmetika recenzie

No a dobre, na záver naozajstné vianočné darčeky :). V novej kabelke od kamarátky som mala pribalený lak na nechty od Sally Hansen a dalšia kamoška prekvapila tým najkrajším setom ajurvédskej kozmetiky číslo dva :) v podobe krému na ruky a sady s pleťovými maskami.

SPA CEYLON kozmetika skusenosti

A to je všetko. Snáď ste aj vy s dávkou mojej novej kozmetiky spokojné rovnako ako ja :D, lebo ja som a veľmi. A budem rada, keď sa pochválite aj vy, čo ste našli pod stromčekom alebo čím ste si urobili v decembri radosť vy samé ;).

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...