utorok 1. februára 2022

SAVEONBEAUTY Sklamania 2021 / všetko možné

V dnešnom článku si idem nasypať popol na hlavu a teda mám maximálne výčitky svedomia!

Počas minulého roka som totiž bola na blogu nejaká prehnane dobrá. Ono je to možno aj skúsenosťami s výberom /ne/vhodnej kozmetiky, ale hlavne a predovšetkým tým, že som skrátka na frfľanie na blogu jednoducho nemala čas. Smutný, presmutný príbeh...

Napriek tomu, hlavne v článkoch so spotrebovancami sa občas mihlo niečo, čo ma aspoň trochu naprdelo, takže som sa rozhodla, že túto už tradične najobľúbenejšiu sériu topproduktových článkov nevynechám ani tento rok.

COLLISTAR dvojfázový odličovač očí a pier

Nestačí, že v očiach pekelne štípe /nielen mňa!/, on je ešte aj tak drzý, že neodličuje! Jediné pozitívum, že bol v sete s mojou obľúbenou riasenkou, tak badám u seba isté tendencie hodiť ho do koša s odpustením.


LUMENE Nordic Girl! Eye Dramatiser riasenka

Riasenka s megabjemným aplikátorom, ako bonus ulepeným od riasenkového blata, s ktorou vykúzliť nezlepené riasy, nepoodtláčané o viečko je v podstate vec nemožná. To je vlastne všetko, čo môžem k tejto riasenke povedať. Možno si ňou niektorá z vás bude vedieť vykúzliť krásne riasy, za mňa ale s nulovým komfortom pri líčení a preto je pre mňa úplne bezpredmetná.


GABRIELLA SALVETE Tattoo Eyebrow Pen

Pôvodne zamýšľaná prapodstata tohto produktu okej, môže byť. Ale kua, povedzte mi, prečo toto musí byť tak zúfalo nepigmentované?

#vypsanafixa


MAYBELLINE Brow Precise mikroceruzka na obočie

Vecička použiteľná bola, o to pokoj. Môžem byť ale rada, že som mala jeden z najtmavších odtieňov, kde bolo životne dôležité mať ľahkú ruku pri líčení. Ak by som totiž svetlejším odtieňom trochu zatlačila, asi by to žmolkovanie tuhy hraničilo s katastrofou!


GABRIELLA SALVETE Raspberry – Sweet Mint sprchovací gél

Sprcháč, vyzerajúci maximálne sľubne, ktorý ale v skutočnosti bol čistou NEvoňavou tragédiou! Po mäte v tomto presladenom, neidentifikovateľnom odéri nebolo ani stopy a vlastne ani po malinách. Fuj.

Spotrebované so sebazaprením!


AVON Care krém na ruky s levanduľovým olejom

Okolo levandule vôňou prešiel len veľmi zľahka tento feši a ako bonus tá konzistencia tiež nebola bohviečo! Na pomery avoňáckych krémov na ruky príliš riedky, príliš ľahký, príliš rýchlovstrebávajúci a príliš zabudnutiahodný.


 

DULCIA ružová voda

Produkt ako taký super, lebo veď čo už môžete pokaziť na prírodnej ružovej vode, že... Bohužiaľ, to balenie malo tak príšerný aplikátor, že odradí od kúpy každého, čo si raz na čelo toto šprtne! Občas som mala fuckt pocit, že skončím s prerazeným čelom alebo minimálne otrasom mozgu...

 

Na záver tohto dnešného pokecu musím prehlásiť, že som teda furt smutná. Frfľačky na jednu slabú á-štvorku, to sa na mňa nepodobá a je to veru bieda...

Budem sa musieť tento rok naozaj polepšiť!

 

- cc -

 

 

 

 

2 komentáre:

  1. Nuž celkom málo veru hej :) VIeš čo ružovú vodu Dulcia som mala tiež a nič moc. Mne tie ružové vody proste nejako nič extra nerobia. Radšej tonery kde sú aj oleje.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veď účinok, o to pokoj, to je zas ďalšia vec... Tuto bol failom ale hlavne ten obal, nemožný a ešte aj škaredý :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...