piatok 12. augusta 2022

NEnákupy / júl 2022

Máme tu nový mesiac a s ním neodpustiteľnú prehľadovku s nákupmi a nenákupmi. Počas prvého prázdninového mesiaca /ktorý je už nadobro v keli - čím pozdravujem všetkých školopovinných, ha ha/ sa moja kozmetická zbierka síce nerozrástla o neviem aké závratné počty, ale myslím, že určite o kúsky zaujímavé.

kozmeticke nakupy jul 2022

Po dlhšom čase som doplnila zásoby môjho milovaného Larensu. Repair Gel aj Dermo Wash sú mojou už roky používanou klasikou a nedokážem bez nich fungovať. Takže na tomto poli nič nové.

Novinky prišli až s objednávkou na Notino. O legendárnom All Nighter fixačnom spreji od Urban Decay som vám už písala a odkedy ho mám, používam ho dennodenne – lebo pre každú okuliarničku absolútna nutnosť! Okrem neho a zopár ničím zaujímavých stálic som prihodila do nákupného košíka aj dva nové balzamy na pery /ha ha/ a neviemkoľkú šancu som sa rozhodla dať aj kórejskej kozmetike. Tentokrát išlo o značku Purito a ich hydratačné sérum DermHA-3 s kyselinou hyalurónovou. Pokiaľ ma pamäť neklame, videla/počula/čítala som naň samé pozitívne recenzie, tak som sa rozhodla hecnúť a za tú cenu mu dať šancu.

saveonbeautyblog in news jul 2022

Mejkap od Lancôme bol len darček k nákupu. O to príjemnejší :).

No a to bolo vlastne za júl všetko. Asi nič, čo by bolo úplne svetoborné, ale posledné mesiace fuckt nevidím zmysel v NEzmyselnom utrácaní peňazí za kozmetické blbosti.

Vy to máte ako? ;)

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...