utorok 13. decembra 2022

NATASHA DENONA Mini Retro Palette / Telenovela pokračuje!

Kým máte v čerstvej pamäti moju druhú - a nie úplne najpozitívnejšiu - skúsenosť s paletkou zn. Natasha Denona, rozhodla som sa hodiť reč aj na tému /zatiaľ/ poslednej v mojej zbierke. A pripravte sa, že tentokrát to bude zasa o niečom inom, ha ha.

NATASHA DENONA Mini Retro Palette a môj kocúrí názor na ňu.

natasha denona mini eyeshadow palette

V prípade Mini Retro paletky ide o jednoznačne Natašin najviac problematický kúsok a jo, hneď na úvod poviem, že objektívne táto paletka moje požehnanie nedostane! Poďme ale najskôr k farebnému spektru. To je ladené do /prekvapivo/ neutrálnejších ružovo – sivých tónov.

natasha denona mini retro paletka ocnych tienov

Retro paletka obsahuje dva matné odtiene /60´s a Vintage Taupe/ - v tomto prípade si neodpustím malý postreh, podľa mňa názvy oboch odtieňov by mali byť presne naopak – dva metalické /Industrial a Pixie/ a jeden taký ten plieškovitý lesklý /Galaxia/, asi niečo, čomu sa hovorí „chroma crystal eyeshadow“. Aspoň tak hovorí výrobca na krabičke. V preklade: niečo, čo vyzerá na swatchi mokro, ale spravidla býva na prd pigmentované a máva suchú konzistenciu a preto to na viečku v podstate nevidíte, ha ha. Úplne to nemilujem, no...

natasha denona mini retro palette odtiene

Aj tentokrát nemilo prekvapila prášivosť matných tieňov, ktorá je fuckt príšerná. Toto by ale nebol jediný problém tejto paletky. Ja sa totiž neviem zbaviť dojmu, že táto paletka je, skrátka a jasne, slabo pigmentovaná.

Iste, je to dané aj typom farebného spektra, ktoré je predsa len kúštik svetlejšie, ale napriek tomu sa neviem zbaviť dojmu, že s pigmentáciou „soudruzi z endéer“ niekde urobili chybu!

No a zas, tie nešťastné farby... Napriek tomu, že paletka na prvý pohľad vyzerala ako kocúria láska... no nie je tomu tak! A obzvlášť ten prostredný odtieň, vyzerajúci ako vygrcané taupe blato, s tým si úplne ohyb oka kontúrovať nechcete...

natasha denona paletky recenzie

Buďme ale aj trochu pozitívni. Okrem toho prášenia pri naberaní na štetec sa s paletkou pracuje bezproblémovo, tiene neopadávajú pod oko a v podstate aj dobre na seba chytajú a ak budete opatrné, vykúzlite aj s týmto farebným spektrom pekné líčenie, to zas nie že nie!

Takže toľko odo mňa dnes. Určite si prečítajte obe predošlé recenzie na moje paletky od Nataše /pre istotu, link tutu/ a urobte si obraz samé. Ja osobne aj vďaka Mini Glam paletke nad paletkami tejto značky palicu nelámem a myslím, že aspoň do jednej ešte pôjdem – a možno sa hecnem a kúpim aj klasickú, veľkú – ale ako som napísala v úvode, Kocúra táto skúsenosť ohúrila skôr v tom negatívnom slova zmysle a asi máme horúceho kandidáta na sklamanie roka 2022... Teším sa, aspoň niečo... :D

 

- Kocúr -

 

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...