štvrtok 26. januára 2023

OLAPLEX N°5 Bond Maintenance / Bez čoho neprežijem PART THREE

Pár príspevkov dozadu som na Instáči zverejnila dve fotky môjho ksichtu. Nerobím to príliš často a preto rozmýšľam, či aj to nedopomohlo tomu ohlasu, ktorý fotky vyvolali, ha ha, ale! Kocúr vie, kde je pes zakopaný :). Mojim zámerom bolo ukázať rozdiel v mojich vlasoch pred a po dlhodobom používaní profi vlasovej kozmetiky, no a ten pes je tentokrát zakopaný opäť v značke Olaplex.

olaplex vlasova kozmetika recenzie
 

Vravte si čo chcete, ak máte vlasy prirodzene suché alebo zničené farbením a inými smrtiacimi procedúrami typu žehlenie atď., rozhodne vám nedokáže zásadne pomôcť vlasová kozmetika z drogérky. Moje vlasy prirodzene suché, majú odjakživa sklony k štiepeniu, cécéá rok alebo dva som ich mordovala farbením a melírmi, ešte dlhšie žehlením a priznám sa, väčšinu svojho života som im nevenovala nejakú zásadnú pozornosť.

Všetko sa zmenilo asi rok aj pol dozadu, keď som sa odhodlala k zásadnej zmene a začala používať výlučne profesionálnu vlasovú kozmetiku. Vyskúšala som niekoľko značiek a hoci mám favoritov viacero, v popredí rozhodne stojí práve značka Olaplex.

K šampónu – na ktorý si, btw, určite prečítajte recenziu – mi na otestovanie z Elnina pribudol OLAPLEX N°5 Bond Maintenance kondicionér.

K zloženiu v podstate už nič nové nepoviem, všetky potrebné info nájdete v recenzii na šampón.

olaplex kondicioner recenzia

Kondicionér má tradične veľmi hustú, krémovú konzistenciu, aby sa na vlasy dobre nanášal a zároveň z nich nestekal a tiež príjemnú vôňu. Výrobca odporúča nechať ho pôsobiť 3 minúty a potom opláchnuť.

Množstvo, potrebné na jednu aplikáciu, si musíte očekovať samé. Ja napríklad dávam cécéá jednu kávovú lyžičku zarovno – ak dávam predtým masku, kondicionéru použijem o malé niečo menej, ak masku nedávam, pokojne jeho množstvo pridám.

Výsledok? No neskutočný, vážené!

Moje vlasy sú lesklé, hebké, mäkké a hodvábne pružné a bez zaťaženia, ako inak!

Nie som nejaká zásadová, čo sa týka používania kompletných línií starostlivosti o hocičo, v tomto prípade ma ale naozaj láka urobiť výnimku – v mojom hľadáčiku je určite minimálne maska, sérum na vlasy a regeneračný balzam.

Čo vy a značka Olaplex?

Prípadne, čo vy a profi vlasová kozmetika?

 

- Kocúr - 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...