piatok 20. januára 2023

Spotrebovanci / december 2022

Tak a máme tu posledných spotrebovancov za minulý rok. Ako tak pozerám na foto, nejaká extra hitparáda, čo sa počtu týka, to tentokrát nebola. Dôvod je ale prostý.

Aj keď sa vám to možno bude zdať humorné, ja sa ozaj snažím posledný rok kupovať kozmetiku s rozumom a logicky, staré zásoby postupne dochádzajú! No tak poďme omrknúť, čo všetko sa mi zadarilo spotrebovať a aký mám na vecičky názor.

saveonbeauty spotrebovana kozmetika recenzie

Ako vždy, aj v novom roku začneme stálicami, ktoré predstavujú tentokrát  sprcháč od DOVE vo verzii uhorka, LARENS GLA Face Cream, jeden z asi tak dvoch najlepších pleťových krémov ever a ORIFLAME malinovo-mätový peelingový sprcháč, môj must-have nielen doma, ale najmä cez akúkoľvek dovolenku. A to uznajte, že to naozaj musím milovať :).

 

Dsquared2 She Wood EDP

Po cécéá 2 rokoch sa mi podarilo spotrebovať túto voňavosť, posunutú od kamošky ako nie úplne chcený darček – dva roky napriek tomu, že išlo o pidi objem! No a vôbec to nebolo tým, že by sa mi vôňa nepáčila. Práve naopak.

Išlo o výrazne drevitú vôňu, ktorá určite nebude vyhovovať každému nosu a môj vzťah k nej bol takisto značne schizofrenický. Bola totiž taká dospelácka a ja som nie vždy mala na ňu náladu! A aj keď to asi nebude moja signature vôňa, rozhodne som ju občas aj milovala J. Koniec hlásenia, treba pričuchnúť.

 

AVON Care Silicone Glove krém na ruky

Milujem! Čo viac dodať...

Už minule som vám sľúbila, že ho zaradím medzi stálice, ale ešte mi nedalo nespomenúť vám ho trošku detailnejšie :). Verte tomu, do treskúceho mrazu a vetra a na popraskané paprče som zatiaľ nenašla nič lepšie!

 

GREEN PHARMACY krém na ruky a nechty aloe a avokádový olej

Nič lepšie nereprezentuje kategóriu neurazí – nenadchne ako tento krém. Bol na rukách celkom príjemný, pomerne rýchlo sa síce vstrebával, ale nejakú tú krémovú stopu na nich zanechal, na druhú stranu, určite by vaše presušené ruky nezachránil. Rozhodne ho neplánujem cielene kupovať aj naďalej, ale ak by sa ku mne ešte dostal /a že sa tak aj stalo, ha ha/, tak pokojne spotrebujem.

 

LACTOVIT LactoOil telové mlieko

Ctrl á, Ctrl cé, Ctrl vé predchádzajúci odstavec. S tým rozdielom, že ďalšie balenie doma nemám.

 

No a jo, čuduj sa svete, my sme na konci! Hádam sa v budúcich spotrebovancoch aspoň trochu polepším!

 

- Kocúr -

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...