utorok 7. februára 2023

NEnákupy / január 2023

Prvý februárový článok sa bude niesť vo výlučne nákupnom duchu. Bohužiaľ, ha ha. Holt, realita je taká, že mi nikto nič nedal, nikto mi nič neposlal na testovanie a ja som utrácala iba svoje vlastné prachy a preto tu toho dnes nejako extrémne veľa mať asi nebudeme. Nerobím však z toho veľkú vedu, viete, že ja dokážem písať aj o ničom... :D

saveonbeautyblog nenakupy januar 2023

Začneme asi mojim milovaným Larensom, kde som po dlhšom čase urobila objednávku mojich osobných prepotrebností. Je vám jasné, že hovorím najmä o Repair gele, Bio Renew séreBiopeptide Serum spreji, že jo. Konečne som sa ale dopracovala aj k nejakej larensáckej novinke – off course, síce trochu po funuse, keďže nový očný krém už stihol prejsť menším fejsliftom, ale nevadí, účinky by údajne mali ostať zachované.

saveonbeauty in news januar 2023

Najväčšiu radosť som si urobila ale novým rúžom od MACu. Pôvodný zámer dokúpiť do zásoby môj milovaný odtieň nevyšiel, zato som trafila ďalší bombový a poviem vám, rysuje sa nový megaobjav! Detaily čoskoro.

No a zvyšok? Napriek tomu, že vyzerá dosť trápne, určite je hoden môjho komentára! :) Z čoho sa teším preveľmi, to je totiž znovuobjavenie môjho ďalšieho obľúbeného krému na paprče od AVON v retro odéri, ktorý si pamätám ešte z ranej mladosti /a prípadne z vianočných limitkových miniatúrok zpred dvoch – troch rokov/. Toto Kocúra dokáže naozaj dostať do kolien...

Čím ste si minulý mesiac urobili radosť vy? ;)

 

- Kocúr -

3 komentáre:

  1. Na tie glycerínové krémy Avon si pamätám, milovala som ich. Nemám však aktuálne žiadnu avon lady v kontaktoch takže ak to nájdem pomimo tak kupujem.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...