streda 17. mája 2023

NARS lovestory PART 3 - Orgasm a Laguna / Testujem hype-produkty!

Viete, ako moc milujem cestovné balenia luxusnej dekoratívnej kozmetiky? Verím, že áno, papagájujem to tu už nejaký ten piatok a dôvody sú maximálne prozaické. Okrem toho, že za ne vysolíte o niečo menej peňazí, máte oveľa väčšiu šancu, že ich niekedy spotrebujete a budete si môcť tak bez výčitiek dopriať ďalší luxusný kúsok do vašej zbierky. Ha ha.

Dnes mám pre vás ďalšiu takúto ňuňu vecičku. Ba čo viac, dnes pokoríme rovno vecičky dve – kultovú Orgasm lícenku a Laguna bronzer v NARS Mini Duo Sete.

nars mini duo set

Ak si bez niečoho neviem predstaviť líčenie, tak je to práve bronzer. Bez lícenky sa zaobídem, spoľahlivo ju dokáže zastúpiť bronzer, aby som nevyzerala ako mŕtvola, rozjasňovač ešte spoľahlivejšie zastúpi prirodzený maz vašej pokožky a máte postarané o dobrý vizuál. Napriek tomu, tomuto kúsku som nedokázala odolať.

Začnime kultovou lícenkou v odtieni Orgasm.

Myslím, že smelo môžem označiť tento produkt za kontroverzný. Asi každá beauty maniačka uzná, že je lícenka krásna, už podstatne menšiemu počtu ale vyhovuje efekt, aký vytvára na pleti. Lícenka totiž obsahuje jednak zlatistý sheen a veľmi jemné trblietky a toto nie každá vyhľadáva.

Kocúr je na tom podobne. Lícenka je, čo do odtieňa, skutočný skvost medzi lícenkami a do extázy ma privádza už len to, keď sa na túto Vec pozerám. Na druhú stranu, na tú ružovú so zlatým odleskom /tie piditrblietky veľmi vidieť nie sú/ tiež musím mať náladu a pre mňa to nie je taký ten univerzálne použiteľný odtieň, ktorý capnete na seba kedykoľvek. Nemôžem ale ani vyslovene povedať, že by lícenka zvýrazňovala čokoľvek neželané na štruktúre vašej pleti, takže...

nars orgasm blush swatch

Poďme ale k hodnoteniu kvality a tu je to celkom jednoznačné! Výdrž celodenná, lícenka absolútne nepráši, pigmentovaná je akurát a rozhodne nemôžem na nič frfľať! Takže tu skutočne záleží len a len na vašich osobných preferenciách.

Poďme ale omrknúť klasický Laguna bronzer, ktorý je pre mňa klenot nielen, čo sa odtieňa týka.

Nie je to tak dávno, čo som na blogu recenzovala tento bronzer v matnom prevedení a tam som už niečo naznačila. Klasická Laguna má oproti tej matnej hneď niekoľko benefitov.

Tak predovšetkým, jej odtieň je absolútne neutrálny a o miliónpäť stupňov svetlejší než je to pri matnej Lagune. Viem, logiku /lebo názov!/ to až tak úplne nemá, ale mám dosť rokov na to, aby som sa s týmto faktom dokázala zmieriť, ha ha. Čo ale Kocúra teší rovnako, ak nie viac, je fakt, že klasická Laguna je nepomerne menej pigmentovaná než tá matná a líčenie ňou je tak oveľa, oveľa jednoduchšie!

nars orgasm licenka recenzie

To, že nepráši a vydrží na ksichte celý deň, to je už len príjemný /a vlastne aj samozrejmý/ bonus. Zatiaľ čo matná Laguna je skrátka „len“ matná, tá klasická zanechá na pleti aj veľmi, veľmi jemný glow finiš, ktorý ale absolútne nezvýrazní na pleti nič neželané – naopak, dodá jej okrem farbičky aj šťavu a za mňa je to úplná bomba.

nars kozmetika skusenosti

Takže suma sumárum, ak by ste chceli uloviť nejaký luxusný bronzer, rozhodne vám odporučím práve klasickú Lagunu – nech už ste bledule, nebledule, s takým či onakým podtónom pleti. No a ak je vaším šálkom kávy aj Orgasm lícenka alebo ak ju chcete „len“ vyskúšať, určite neváhajte a siahnite po Mini Duo sete. Je istá možnosť, že si pofrflete na veľkosť produktov – ja som si už zvykla, že musím štetce stlačiť medzi prstami a nanášať farbičky na ne takýmto spôsobom – rozhodne ale kúpa tohto setu bude dobrá voľba. Aktuálne na Notino v akcii za sympatických ani nie 19 éčok!

 

- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Tiež nemám rada trblietavé lícenky ani bronzery, na to mi fakt stačí rozjasňovač

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...