utorok 23. mája 2023

Spotrebovanci / apríl 2023

Keďže sa nám koniec mája blíži viac než závratným tempom, usúdila som, že je najvyšší čas, aby som vám ukázala, čo sa mi zadarilo spotrebovať za mesiac minulý. Nebolo toho ktovieako veľa – vlastne tí spotrebovanci budú tentokrát aj dosť trápni – ale nájde sa tu aj pár skutočných klenotov.

saveonbeauty recenzie kozmetiky

Vo sfére stálic to bola tiež bieda a môžete si skúsiť tipnúť, ktorý produkt túto obvykle početnú kategóriu zastupuje, ha ha. Jo, Dermo Wash od Larens, jeden z mojich absolútnych must-have produktov všetkých čias... Teraz už ale pokračujme vecičkami, ku ktorým mám toho veeeľa na srdci.

 

MYDENTITY MyHero X2 Collagen Repair maska na vlasy                    

Tak úplne objektívne, toto je najlepšia maska na suché vlasy, akú som kedy skúšala. Okrem toho, že to megabalenie aj megadlho vydrží – pri používaní cécéá raz do týždňa mi jej spotrebovanie trvalo skoro 2 roky!!! – vlasy pri jej používaní boli asi najlepšie, aké som kedy mala. Hydratované, hladučké, silné a pevné. Dôkaz: Ak som pod prilbu zaplietla vrkoč a strávila tak celý deň, hriva po rozpustení vyzerala ako nová – bez akýchkoľvek odtlačených gumičiek a pod. Verte, že toto bol celý život pre mňa celkom dosť že problém!

Pozitívom za mňa bola aj jej pomerne krátka odporúčaná doba pôsobenia 1 až 5 minút – masky, pri ktorých musím stáť v sprche desať, dvadsať minút ako dilino, mi dosť lezú na nervy...

Skrátka, mám pocit, že čoskoro kupujem opäť.

 

SPORTIQUE krém na ruky pomaranč

Jeden z najlepších krémov na ruky. Obsahuje 25 percent bambuckého masla a má úplne unikátnu, našľahanú konzistenciu, ktorá je jedna z najpríjemnejších, aké som kedy skúšala. Už som mala doma levanduľovú verziu a aktuálne spotrebúvam ďalšiu, takže to asi hovorí samo za seba, že. Tento pomarančový odér bol pre mňa síce kúštik sklamanie, čakala som niečo výraznejšie, ale inak ho môžem len odporučiť a rozhodne niektorú verziu týchto krémov kúpim opäť.

 

NEUTROGENA Deep Moisture Oil in Lotion telové mlieko

Veľmi fajn telové mlieko. Vyživilo, zhydratovalo, ale nadmerne neumastilo a príjemne voňalo. Pokožka po ňom ostala krásne vláčna – čo viac chcieť od dobrého telového mlieka? Ehm, nooo... Nižšiu cenu. Ha ha... No je fakt, že Balea vie robiť výborné telové mazadlá a stoja polovicu. Ak nie aj menej...

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzie

PALMOLIVE Sensitive Skin Milk Proteins sprchovací krém

Vlastne som sa rozhodovala, či ho nezaradiť aj medzi stálice, keďže som ale tento odér hádam ešte nikdy nemala... Sprcháče od Palmolive sú skrátka vždy stávkou na istotu – tak akurát krémová konzistencia, krásne, čisté vône, celkom fajn cena... Tento s mliečnymi proteínmi tiež nesklamal, vonia ako čerstvo vypraté prádlo a za mňa kedykoľvek!

 

QUEEN STAR lak na nechty, odtieň 580

Aj laky od Queen Star by som s kľudom Angličana mohla šupnúť medzi stálice – ako moc intenzívny je môj vzťah k nim, o tom svedčí fakt, že som ich objednávala z ich ofiko e-shopu! Stoja naozaj pár drobných /asi tak euro pade!!!/ a ich výdrž s použitím basecoatu a topcoatu je veľmi fajn! Odtieň 580 mám samozrejme kúpený už ďalší kúsok – ide o neónkovú koralovo – ružovú, ktorá síce v dvoch vrstvách má „len“ 99 percentnú pigmentáciu /ku podivu mi to vôbec neva!/, ale je skutočne prekrásna! Tvrdím to už dávno, Queen Star má najkrajšie neónky a so žiadnou z nich nešliapnete vedľa. A tie ostatné sú dokonca aj 100 percentne pigmentované :).

 

DERMACOL lak na nechty, odtieň Neon Tropez

S lakmi od Dermacol to už mám trochu na vážkach. Farbičky bývajú krásne, kvalita samotná tiež, ale berte do úvahy, že s tým pidibalením sa pracuje horšie a lak pomerne rýchlo zhustne, takže v konečnom dôsledku spotrebujete možno niečo cez polovicu.

Odtieň Neon Tropez bola ale tak unikátna neónka, že by som si ju skrátka okamžite kúpila opäť, keby som ju niekde objavila. Žiarivá ružová s troškou perlete a výrazne studeným, modrým „podtónom“ v kombinácii s matným topcoatom vyzerá absolútne, ale že absolútne božsky.

 

CATRICE Pure Shine Colour Lip Balm, odtieň My Cherry Berry

Rúžobalzam, spotrebovaný síce po viac ako ako 8 rokoch :D, ale naozaj som ho milovala a kedykoľvek by som si ho kúpila opäť! Úžasná vecička, jeden som už spotrebovala pred cca 6 rokmi, len v inom odtieni... Fuckt si nemyslím, že sa ešte po tých storočiach vyrábajú – asi všetky značky sveta majú tendencie rušiť z ponuky tie najlepšie veci, off course – ale táto kúpa naozaj vyšla. No, môžem akurát tak s láskou spomínať...

 

A sme na konci. Máte skúsenosť s niektorým produktom aj vy?

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...