nedeľa 19. mája 2024

Prvá skúsenosť s Céčkom / Prekvapil môj love brand?

Po celkom dooosť dlhej pauze sa Kocúr vracia na scénu s novým článkom a rovno s recenziou na love brand, kórejskú značku Beauty of Joseon. Tá si moje srdce získala pred takmer dvoma rokmi a odvtedy nebolo produktu, ktorý by ma nenadchol!

Ako to bude dnes, to sa dočítate nižšie.

beauty of joseon centella vita c light on serum recenzie

Tentokrát som sa prizrela na zúbok rozjasňujúcemu séru BEAUTY OF JOSEON Centella + Vita C Light On Serum.

Céčko sa v kozmetike teší výraznej obľube, takže naozaj netuším, ako sa mi za celé tie roky, čo sa pohybujem v beauty blogosfére, podarilo úplne ho ignorovať.

Btw, nebolo ani zďaleka jediné, usilovne som roky ignorovala retinol, niacínamid, kyseliny... čiže všetky účinné látky, ktoré preukázateľne fungujú. Ale nakoniec som, chvalabohu, predsa len podľahla.

Čo je úlohou vitamínu C, to asi každá z nás vie, každopádne aspoň v skratke – céčko pleť rozjasňuje, zosvetľuje pigmentové škvrny, bojuje proti voľným radikálom a zvyšuje produkciu kolagénu. Takže, suma sumárum, vaša pleť skrátka pri pravidelnom používaní bude vyzerať mladšia a krajšia :).

Balenie môjho céčka od Beauty of Joseon je tradične jednoduché a tradične kvalitné – obsah si na svetlo božie pumpujete a keď už budete mať pocit, že v tube nič nie je, vždy môžete obal zmasakrovať a povytierať posledné zvyšky.

beauty of joseon kozmetika recenzie


Konzistencia produktu je krémovo-gélovitá a rozhodne patrí sérum medzi rýchlovstrebávače. Čo je fajn, lebo
takto sérum fungovať.

Nevonia. Ono vlastne asi nič od Beauty of Joseon nevonia, ale keďže ani nesmrdí, tak vyjadrujem svoju spokojnosť.

Napriek tomu, že sa sérum vstrebáva naozaj rýchlo, pleť zanechá jemne hydratovanú a ak ho používate ráno, s kľudom môžete premazať ksicht krémom , espéefkom /!!!/ a naniesť mejkap.

Pevne verím, že viete, čo znamenajú 3 výkričníky.

Céčko ako také býva občas tiež trochu zradné a citlivú pleť môže podráždiť, takže ak viete, že máte tieto neblahé tendencie, zo začiatku opatrne. Ja musím povedať, že som sa raz trochu zošúpala /aj keď si myslím, že to bolo skôr kombináciou produktov než sérom samotným/, ale podráždenie ako také sa nekonalo.

Je dosť vysoká pravdepodobnosť, že aj vďaka centelle, ktorá citlivú pleť upokojuje – zloženie produktu je tradične úžasné, ale keďže ho výrobca nalepil na krabičku maximálne debilne na 3 strany zo štyroch, no tak som vám ho nefotila, nemala som na to nervy! :D

beaouty of joseon kozmetika skusenosti


Asi je zbytočné niečo ďalšie dodávať. Sérum s vitamínom C, off course, musíte používať dlhodobo a ja rozhodne nebudem mať problém vracať sa opakovane práve k tomuto. Značka Beauty of Joseon je skrátka moja srdcovka a už si ozaj začínam myslieť, že som objavila značku, ktorá mi stopercentne vyhovuje úplne všetkými produktami – a to tu ešte ozaj nebolo!


- Kocúr - 

1 komentár:

  1. Dobrý deň, dámy a páni, potrebujete finančnú pomoc? Som Susan Bensonová. Som veriteľ a zároveň finančný poradca.

    Potrebujete podnikateľský úver, osobný úver, hypotekárny úver alebo úver na dokončenie vášho projektu? Ak je vaša odpoveď áno, odporúčam vám kontaktovať moju firmu. Poskytujeme všetky druhy úverových služieb vrátane dlhodobých a krátkodobých úverov, zabezpečených a nezabezpečených úverov a mnoho ďalších. Pre viac informácií nám napíšte e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) alebo mi napíšte správu priamo na WhatsApp cez: +447915601531 a okamžite dostanete odpoveď.

    Pôžička od spoľahlivej a kompetentnej spoločnosti je to, čo potrebujete na dosiahnutie svojho cieľa. Sme spoločnosť poskytujúca komplexné finančné služby a sme odhodlaní pomôcť vám splniť všetky vaše túžby. Špecializujeme sa na poskytovanie štruktúrovaných finančných riešení jednotlivcom a spoločnostiam tým najefektívnejším a najrýchlejším spôsobom.

    * O pôžičku môžete požiadať kedykoľvek a kdekoľvek.
    * Flexibilná suma – Vy sa rozhodnete, koľko si chcete požičať.
    * Rýchle priame financovanie - Získajte svoj úver do 24 hodín po schválení.
    * Flexibilná úroková sadzba 3 %.
    * Vysoká miera schválenia
    * Flexibilné splácanie – musíte si vybrať dátum splácania, buď týždenne, mesačne alebo ročne na dobu 1-30 rokov.
    * Jednoduchá online aplikácia.
    * Personalizované poradenstvo a odborné znalosti.
    * Žiadne skryté poplatky

    Nepremeškajte príležitosť kvôli nedostatku financií. Kontaktujte moju spoločnosť teraz, môžeme vám pomôcť s pôžičkou, pretože sme pomohli mnohým jednotlivcom a organizáciám, ktorí čelili finančným ťažkostiam po celom svete

    Ak chcete získať viac informácií o našej ponuke pôžičiek, pošlite nám žiadosť o pôžičku prostredníctvom
    E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447915601531

    Sprostredkovatelia / konzultanti / makléri sú vítaní, aby priviedli svojich klientov a sú 100% chránení. S úplnou dôverou budeme spolupracovať v prospech všetkých zúčastnených strán.

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...