streda 22. mája 2024

Spotrebovanci / apríl 2024

Hoci sa tento mesiac tvárim, že som vo fáze šetrenia klávesnice môjho notebooku, dnešný článok som si nemohla odpustiť. Hodnotenie kozmetiky po spotrebovaní patrí medzi moje najobľúbenejšie témy kdekoľvek a v akejkoľvek forme a keďže o tom rada aj hovorím a píšem, budete si to teraz musieť prečítať! :D

saveonbeautyblog spotrebovana kozmetika recenzie
 

V apríli som toho - chvalabohu - nespotrebovala veľa, zato väčšinou samé klenoty! Úplne konkrétne hovoríme o závratnom počte 7 kusov a z toho 3 stálice: DERMACOL Sensitive micelárka, ALPECIN šampónkrém na vlasy od OLAPLEX.

K zvyšku si už hodíme trochu dlhší pokec.

 

CLARINS Hydra – Essentiel maska na oči

Toto ešte potrebujem! Myslím, že sa maska predáva už v inovovanej verzii a pokiaľ to výrobca nedokúril, budem šťastná – prešťastná! Okrem faktu, že maska bola potešením pre všetky moje zmysly, mala aj brutálny efekt! Chladila, voňala a napumpovala očné okolie vlahou. To skrátka chcete!

Recenzia tu.

 

BOBBI BROWN Vitamin Enriched Face Base

Platí to isté, čo odstavec vyššie. Neskutočne voňavé, neskutočne príjemné pri aplikácii a toto úplne postačuje na to, aby som tento produkt označila za kocúrí absolútny must-have. Mám ďalšie balenie.

Btw, efekt samotný pre mňa až tak podstatný nie je, ale ak máte pleť veľmi suchú, toto je rozhodne niečo pre vás!

Recenzia tu.

 

LANCÔME Teint Idole Ultra Wear

Vzorku v odtieni 025 Beige Lin som vyfasovala v nejakom e-shope ako darček k nákupu a ak sa nemýlim, malo by ísť o inovovanú verziu tohto mejkapu. Mne to absolútne luxusne – až parfémovo - voňalo a nie som si istá, či by práve toto nebolo jediným dôvodom na opakovanú kúpu, lebo výsledným efektom ma to zas až tak strašne neohúrilo. Ak som dala čo len trochu viac, vyzeralo to maskoidne, leskla som sa viac, než by mi bolo milé... No neviem – spotrebovala by som, ale dobrovoľne za to vyhodiť nejakých 60-70 éčok, na to mám asi iných favoritov.

saveonbeauty out news april 2024

 

CLARINS Gentle Renewing Cleansing Mousse

Čistiaca pena pre všetky typy pleti, ktorá by mala pleť nielen vyčistiť, ale aj rozžiariť. Za mňa fajn, jemne a pekne to voňalo, ale holt, za čistiace peny ja skrátka nekopem! A ešte mám pocit, že ma to predsa len kúštik zosušilo. No, za mňa teda viac už asi úplne nie a ostanem verná čistiacim gélom.

 

Amen. Toto bola úplne celá moja spotreba za minulý mesiac – prekvapivo málo na moje pomery, ale aspoň som sa mohla viac rozkecať.

Našli ste tu nejakých svojich favoritov? 


- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Dobrý deň, dámy a páni, potrebujete finančnú pomoc? Som Susan Bensonová. Som veriteľ a zároveň finančný poradca.

    Potrebujete podnikateľský úver, osobný úver, hypotekárny úver alebo úver na dokončenie vášho projektu? Ak je vaša odpoveď áno, odporúčam vám kontaktovať moju firmu. Poskytujeme všetky druhy úverových služieb vrátane dlhodobých a krátkodobých úverov, zabezpečených a nezabezpečených úverov a mnoho ďalších. Pre viac informácií nám napíšte e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) alebo mi napíšte správu priamo na WhatsApp cez: +447915601531 a okamžite dostanete odpoveď.

    Pôžička od spoľahlivej a kompetentnej spoločnosti je to, čo potrebujete na dosiahnutie svojho cieľa. Sme spoločnosť poskytujúca komplexné finančné služby a sme odhodlaní pomôcť vám splniť všetky vaše túžby. Špecializujeme sa na poskytovanie štruktúrovaných finančných riešení jednotlivcom a spoločnostiam tým najefektívnejším a najrýchlejším spôsobom.

    * O pôžičku môžete požiadať kedykoľvek a kdekoľvek.
    * Flexibilná suma – Vy sa rozhodnete, koľko si chcete požičať.
    * Rýchle priame financovanie - Získajte svoj úver do 24 hodín po schválení.
    * Flexibilná úroková sadzba 3 %.
    * Vysoká miera schválenia
    * Flexibilné splácanie – musíte si vybrať dátum splácania, buď týždenne, mesačne alebo ročne na dobu 1-30 rokov.
    * Jednoduchá online aplikácia.
    * Personalizované poradenstvo a odborné znalosti.
    * Žiadne skryté poplatky

    Nepremeškajte príležitosť kvôli nedostatku financií. Kontaktujte moju spoločnosť teraz, môžeme vám pomôcť s pôžičkou, pretože sme pomohli mnohým jednotlivcom a organizáciám, ktorí čelili finančným ťažkostiam po celom svete

    Ak chcete získať viac informácií o našej ponuke pôžičiek, pošlite nám žiadosť o pôžičku prostredníctvom
    E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447915601531

    Sprostredkovatelia / konzultanti / makléri sú vítaní, aby priviedli svojich klientov a sú 100% chránení. S úplnou dôverou budeme spolupracovať v prospech všetkých zúčastnených strán.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyhotovenie zoznamu spotrebovaných produktov, často označovaných ako "empties" alebo "spotrebovanci", je skvelý spôsob, ako si uchovať prehľad o výrobkoch, ktoré ste používali a či sa vám osvedčili

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...