štvrtok 27. júla 2023

BOBBI BROWN Vitamin Enriched Face Base / Testujem hype-produkty!

Po dlhej dobe sa teším, že si dnes zaujúkame na tému „high-end“ a že to bude zrovna primer pod mejkap.

Ako viete, po dlhých rokoch urputného odmietania som začala závisláčiť na tomto type produktov a dnes vám ukážem ďalší z mojej zbierky, kultovú BOBBI BROWN Vitamin Enriched Face Base, na ktorú prisahá nejedna beautyblogerka, influencerka, mejkapartistka, celebrita a blablablaaaaa.

bobbi brown primer recenzie
 

Vecička, ktorej venujem dnešný článok, sa ku mne dostala úplnou náhodou. Teda, nie je náhoda ako náhoda, že jo, moje nákupy bývajú darčekmi miniatúrok ovplyvnené veľmi často, ha ha. A tentokrát to bola trefa do čierneho že až!

Dôležitosť používania primerov som tak akosi pochopila až  v určitom veku, keď už tú štruktúru pleti riešiť potrebujete. Nie, že by som ich nepoužívala aj predtým, ale rozhodne nie na dennej báze, ako to v podstate praktizujem teraz.

bobbi brown kozmetika skusenosti


Báza od Bobbi je z kategórie tých hydratačných, obohatená o vitamíny B, C a E, ktoré pleti poskytujú antioxidačnú ochranu. Vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej, bambuckého masla a 
skvalánu sa stará o hydratáciu pleti a dokonale ju tak pripraví na následnú aplikáciu mejkapu.

Konzistenčne ide o veľmi hustú, ale furt krémovú bázu – teda žiadna pasta ani nič podobné – a preto je čistá radosť mazať toto na pleť! Verím, že majiteľky suchej pleti budú skákať tri metre do výšky, šírky aj hĺbky. Btw, podľa Bobbi ju môžete použiť na úplne všetky typy pleti!

bobbi brown vitamin enriched face base recenzia


Čo je pre mňa osobne veľký bonus, báza absolútne
luxusne vonia. Možno po citrónovej tráve alebo listoch citrónovníka, ale nie tak prenikavo, čojaviem...

Výsledný efekt? Pleť je hydratovaná, taká akoby napumpovaná, pôsobí zdravo a glowy a na toto je potom ozaj radosť patlať akýkoľvek mejkap! Iste, napríklad rozšírené póry vám vyzmizíkuje skôr iný typ primerov, než tento, ale na zvyšku tváre – za Kocúra predovšetkým čelo a líca, potažmo lícne kosti – dokáže primer od Bobbi doslova zázraky!

Neviem ani, čo iné dodať. Toto skrátka celkom určite potrebujete a bacha, je tu opäť raz vysoká pravdepodobnosť vzniku novej závislosti! Na svete sa totiž údajne každých 15 sekúnd predá jedna takáto báza a ja už som pochopila prečo.

bobbi brown podkladova baza pod make-up zlozenie


Ak by ste chceli túto vecičku vyskúšať, na Notino nielen, že zoženiete rôzne veľkosti, ale ak objednáte rovno 50ml verziu, pošlú vám k nej vzorku a ak vám nebude vyhovovať, veľké balenie môžete vrátiť a e-shop vám vráti peniaze nielen za produkt, ale aj poštovné.

Že sa vám máli? No tak ešte jeden argument za nakupovanie od Kocúra. Ak objednáte tento týždeň produkty od Bobbi nad 50 éčok, dostanete ako darček očný tieň plus ešte jedno prekvapko.

Toľko reklamy pre môj obľúbený e-shop, až mám pocit, že sa objednávke nevyhnem ani ja...


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...