pondelok 31. júla 2023

BEAUTY OF JOSEON Hanbang Serum Discovery Kit / tip na nákup

Dnes mám pre vás malú špecialitku. Malú teda možno doslovne, ale o to chutnejšiu :). Keď som totiž uvidela set, ktorému venujem dnešný článok, uvidela v e-shope, nebolo cesty späť. BEAUTY OF JOSEON Hanbang Serum Discovery Kit, darčeková sada pre dokonalú pleť.

beauty of joseon hanbang serum discovery kit recenzie
 

A tomuto názvu Kocúr aj verí. Hoci dnešný článok budú skôr len také prvé dojmy resp. predstavenie, neodpustila som si ho, pretože tento set skrátka potrebujete.

Ako áno, ako nie, realitou sa stáva, že sa na značku Beauty of Joseon namotávam čím ďalej, tým viac a preto určite chápete, že túto škatuľku som si na Notine uchmatnúť musela.

Sada sa skladá z miniatúrok 4 sér, ukrytých v 10 ml fľaštičkách s kvapkadielkom. Vyzerajú sklené, ale bacha na vec - je to plast, ktorý klame telom. Full balenia by už mali byť v skle.

beauty of joseon serum skusenosti

beauty of joseon serum zlozenie


Aby sme boli konkrétni, sada obsahuje tieto séra:

 

Glow Deep Serum Rice + Alpha – Arbutin

Rozjasňujúce sérum s vodou z ryžových otrúb a alfa arbutínom pre zjednotenie farebného tónu pleti, dodáva žiarivejší vzhľad a redukuje hyperpigmentácie.

 

Revive Serum Ginseng + Snail Mucin

Intenzívne regeneračné sérum so ženšenom, slimačím extraktom a extraktami z pupočníka ázijského a huby reishi, ktoré pleť chráni a opravuje poškodenia.

 

Glow Serum Propolis + Niacinamide

Regeneračné a rozjasňujúce sérum s propolisom, niacínamidom, kyselinou hyalurónovou a BHA, ktoré reguluje nadmernú tvorbu kožného mazu, pleť čistí a  vďaka niacínamidu zmenšuje rozšírené póry a to všetko bez toho, aby pleť vysušilo.

 

Calming Serum Green Tea + Panthenol

Sérum so zeleným čajom, pantenolom, extraktom z paliny a pupočníka ázijského pre upokojenie a posilnenie citlivej pleti, ktoré pleť tiež chráni pred voľnými radikálmi a pomáha predchádzať predčasnému starnutiu kože.

beauty of joseon kozmetika recenzie

Všetky séra sú vysoko hydratačné a aj keď som ešte všetky neotvorila, konzistenčne to zatiaľ vyzerá priam rozprávkovo! Recenzie určite časom budú - predpokladám, že Kocúr zas neodolá a kúpi full balenia – ak by ste sa ale nevedeli rozhodnúť, ktoré zo sér potrebujete, táto sada je ideálna príležitosť zabiť rovno štyri muchy jednou ranou. Séra sú tretinové balenia klasických predajných verzií a vzhľadom k typu produktu vám vydržia dostatočne dlho, aby ste keď už neposúdili zodpovedne účinky, aspoň zistili, či vašej pleti vyhovujú alebo nie.

 

Čo viac dodať... Teším sa, že som konečne spotrebovala svoje staré /inak vrelomilované, off course!/ sérum a s nadšením sa vrhám do testovania.

Skúšali ste ich niekto? A celkovo, čo hovoríte na túto značku?


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...