piatok 4. augusta 2023

NEnákupy / júl 2023

Tak a máme tu posledný letný mesiac a jeho začiatok venujem ako takmer vždy, NEnákupom kozmetiky.

Tentokrát to veľká hitparáda teda ozaj nebola, takže tešte sa, budete to mať rýchlo za sebou! :)

saveonbeauty nakupy jul 2023
 

V júli sa moja zbierka kozmetiky rozrástla o presne 4 kúsky – bjútyblogerský trapas ako vyšitý, ha ha. Vlastne by nebolo treba ani nejaké extra komentáre, ale aspoň niečo si neviem odpustiť.

Možno si pamätáte, ako som svojho času vysolila asi 13 éčok za lak na nechty, ktorý bol kvalitou ozaj príšerný, ale ja som závisláčila na tej farbičke. No tak máme tu asi podobný prípad. Zdá sa mi, že Orly laky išli kvalitou hore, ale v podstate je to momentálne aj jedno – cyklámenový odtieň s výrazným nádychom do fialova For the First Time je tak prenádherný, že skrátka akékoľvek iné neduhy idú bokom!

Ako vždy, tie najkrajšie farby sa vám nepodarí zachytiť foťákom, ani keby ste sa roztrhali.

saveonbeautyblog in news jul 2023

Pleťový krém od Larens a sprcháč Cien s vôňou limetky a mäty a ich používanie je pre mňa už takou letnou tradíciou, takže aj napriek dostatočným zásobám pleťových krémov či sprcháčov som neodolala ich kúpe.

No a krém na vlasy od Alterny? Vyfasovala som na vyskúšanie z môjho milovaného e-shopu vasevlasky a svoje dojmy vám určite spíšem čoskoro :).

A verte či nie, to je za júl úplne všetko. Uznávam, okrem toho krému na vlasy, ktorý som vlastne ani nekupovala, som nepotrebovala nič, ale aspoň raz za čas si človek radosť robiť musí, že...

 

Čím ste si urobili radosť vy?


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...