piatok 25. augusta 2023

NARS lovestory PART 4 - Light Reflecting Setting Powder / Testujem hype-produkty!

Áno, je to síce niečo nepredstaviteľné, ale aj medzi high-end značkami kozmetiky existujú také, ktoré Kocúra absolútne nelákajú. Zväčša ide o prípady, keď kozmetika je síce veľmi drahá, ale zároveň pôsobí tak akosi lacno alebo ju založili celebritky, ktoré práve dvakrát nemusím.

Off course, máme tu aj svetlé výnimky – značky luxusné ako cenami, tak aj vizuálom a ako inak, kvalitou.

Jednou z takýchto značiek je značka NARS. Ak mi podarujete čokoľvek, okamžite po tom chňapnem a už popredu som presvedčená, že wau efekt bude zaručený!

Dnes teda ďalší kultový produkt na pretras, NARS Light Reflecting Setting Powder v zlisovanej verzii.

nars kozmetika skusenosti
 

Miniatúrka, univerzálny, transparentný odtieň Crystal. Balenie so zrkadielkom elegantné, kvalitné a ňuňu, zároveň ale veľmi rýchlo zaprasené, ako inak.

No ale poďme k jadru.

Púder s ľahkou mikroionizovanou textúrou obsahuje exkluzívny, svetlo odrážajúci komplex, vďaka ktorému dokáže vytvoriť efekt dokonalej pleti a presne toto /okrem darčekov k nákupu, ha ha/ bol dôvod, prečo som si ho šupla na Notino do nákupného košíka. Pleť má vyzerať skrátka dobre v akomkoľvek svetle a v akomkoľvek uhle a dokonca aj na fotkách či kamere. A uznajte, že presne toto taká superstar, ako je Kocúr, potrebuje! Ha ha...

nars puder recenzia


Prvá vec, čo ma dostala do kolien, bola konzistencia. Ja som totiž mala dojem, že tým štetcom šmrdlám po nejakom plastovom dekli, ktorý treba dať z púdru pred prvým použitím dole! Púder absolútne nepráši a až keď som do neho zaryla nechtom, presvedčila som samu seba, že
naozaj ide o púder samotný!

Vec číslo dva – okamžitý efekt. Púder ihneď maskuje póry a jemné linky, niektoré doslova vyzmizíkuje alebo minimálne rozostrí.

Vec číslo tri – všetko ostatné. Púder mejkap aj korektor veľmi dobre fixuje a jeho výdrž na pleti je skutočne dobrá. Výsledný efekt na pleti nie je nejaký prehnane matný, ale pleť vyzerá skrátka po použití tohto púdru krajšia a na celkom dosť dlhé hodiny.

nars light reflecting setting powder recenzie


Treba ešte niečo dodávať? Iste, chápem, že nie každá je ochotná investovať tú sumu do kozmetiky – čo si budeme čo nahovárať, púder od
NARS je naozaj luxusný ako účinkom, tak aj cenou. Za mňa ale kúpa roka – skvelý účinok vo všetkých smeroch ako vo vyhladení štruktúry, tak aj v zmatnení a fixácii, rozprávkovo ideálna konzistencia a aj samotný pocit luxusu, ktorý máte, keď ho držíte v ruke... Verte, práve do tohto typu dekoratívky sa vyplatí zainvestovať!

Ja rozhodne nemám doma posledné balenie...

 

Čo vy a púdre? Máte prípadne tajné tipy na podobne kvalitné produkty za možno trochu viac badžetfrendly cenu? :)


- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Ja už akosi púdre nepoužívam, na nos si nanesiem bronzer a vybavené. V zime mi púder netreba vôbec a to mám skôr mastnejší typ pleti. Takže celozapúdrovanú pleť nenosím, ale doma púdre mám a skvelý mi príde od Mary Kay. Z drahších značiek rozmýšľam ale asi ani príliš nie, nemám doma aktuálne nič extra okrem paletky Naked, je fajn, ale veľmi si v poslednom čase oči nelíčim. Možno čo ma však láka je Hourglass.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ou jeeeeee, Hourglass je topka!
      No ja teda bez púdru neviem žiť, ako Ti bez neho drží korektor a mejkap??

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...