utorok 22. augusta 2023

L´ORÉAL PARIS True Match Nude Plumping Tinted Serum / Testujem hype-produkty!

Ak značka L´Oréal niečo vie, tak sú to jednoznačne mejkapy. Teda, ona toho vie viac, ha ha, ale práve mejkapy sú to, na čom frčím dosť intenzívne. Preto, keď pred časom vypukol ošiaľ okolo nových séro-mejkapov, urobila som výnimku a dlho som s otestovaním nečakala.

A tak vám dnes, po viac než mesiaci používania, píšem recenziu na  mejkap s krkolomne dlhým názvom, L´ORÉAL PARIS True Match Nude Plumping Tinted Serum.

loreal paris plumping tinted serum recenzie
 

Vecička je charakterizovaná ako sérum s obsahom 1% kyseliny hyalurónovej, ktoré pleť hydratuje a zároveň ju farebne zjednotí. Za mňa? Klasický mejkap s nižším stredným krytím – záleží, čo v mejkapoch všeobecne preferujete. Ako vždy, poďme ale na komplexné zhodnotenie pekne od piky.

loreal true match nude plumping tinted serum skusenosti

Ja osobne nie som dvakrát nadšená z toho aplikátora. Určite všetky viete, aký je – ide o klasické kvapkadielko, ktorým naberiete stlačením gumeného štupla pretrepaný obsah a v tom horšom prípade si ho pootierate o ksicht, v tom lepšom si nalejete pár kvapiek mejkapu do dlane bez toho, aby ste sa jej kvapkadlom dotkli. Tak to robí Kocúr. Tú prvú verziu praktizujú tuším všetky youtuberky, čo som si všimla.

Konzistencia séro-mejkapu je tekutá a patrí k tým, ktoré sa dobre zapracúvajú aj prstami. Tak to dokonca odporúča aj samotný L´Oréal – naniesť ako praobyčajné sérum a nechať vstrebať.

Napriek tomu, ja používam takmer vždy hubku, ako inak, že jo.

loreal makeup zlozenie


Mejkap pôsobí už od začiatku na pleti veľmi ľahučko. Jeho krytie skutočne nie je nejaké závratné, ale mne osobne to vyhovuje – megavrstvy na ksichte doslova neznášam a sorry, nesvedčia
nikomu, nie len ženám po štyridsiatke! Takže áno, toto „sérum“ skutočne kryje ako mejkap a aj keď neprekryje všetko ako „fotošop“, dokážete ho aj navrstviť, aby bolo krytie o niečo vyššie.

Úplne najlepšie na mejkape je, že sa počas dňa absolútne nezlieva do vrások a pôsobí na nej maximálne prirodzene. Off course, hovorím o zapudrovanom mejkape, pod ktorým mám väčšinou aj primer.

loreal paris true match nude plumping tinted serum odtiene


Čo sa odtieňa týka, ja mám
4 – 5 medium a musím povedať, že mi vyhovuje teraz, keď som opálená. Ako inak, má žltý podtón.

Nedá mi nezastaviť sa pri samotnej prapodstate tohto výrobku a tou je zloženie. Vďaka obsahu hyalurónky by sa tento mejkap mal o vašu pleť aj postarať, odporúčam vám ale brať to s rezervou. Napríklad, aby plnohodnotne fungovala, museli by ste ju dávať na navlhčenú pleť. Ďalej, množstvo, ktoré trebárs ja osobne dávam, je naozaj zanedbateľné a asi akákoľvek účinná látka pri takýchto „megadávkach“ fungovať moc nebude. 

Toto všetko ale neberte ako výčitky, ja túto vecičku furt beriem ako dekoratívku s fajn zložením, to je všetko. Klasickú skincare totiž tieto produkty nahradiť nedokážu, ale sú rozhodne niečím, čo ju podporí v starostlivosti o pleť.

Komu by som teda mejkap odporučila? Určite po ňom môžete hodiť očkom, ak hľadáte mejkap, ktorý je na pleti ľahučký, poskytne viac menej nižšie krytie, prirodzený vizuál a nebude sa zlievať do vrások. Vedomie toho zloženia bude taký fajn bonus.

 

Tak čo, baby, priznajte sa, ktorá podľahla a kúpila tento mejkap?


- Kocúr -


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...