štvrtok 17. augusta 2023

Spotrebovanci / júl 2023

Tak a máme tu pravidelnú dávku spotrebovancov, tentokrát za júl. Dnes netradične v celkom vyváženom pomere stálic aj noviniek a ako bonus – neuveriteľné! – jedna takmer spotrebovaná paletka!

spotrebovana kozmetika recenzie
 

Ako vždy začneme stálicami a nalinkovaním recenzií z dávnoveku, ak nejaké boli: CIEN sprcháč, BALEA krém na chodidlá, OLAPLEX krém na vlasyLARENS Bio Renew Sérum, ktoré som síce dala už do minulého článku, ale v skutočnosti mi jeho obsah vydržal ešte celý ďalší mesiac! No, to je tá /ne/výhoda nepriesvitných a nepriehľadných balení.

Ďalej už pokračujeme klasickým pokecom.

 

ALVERDE Professional Contour & Highlight paletka

Tak toto bola, vážené, absolútna bomba. Ako vidíte, paletka bola takmer na kompletku spotrebovaná – moje prvotné nadšenie z nej teda pretrvalo až do úplného konca a keby sa mi túto vecičku ešte chcelo doma skladovať a vyškrabávať posledné zvyšky, tak by som ju určite spotrebovala až do samého dna poslednej panvičky. Všetky produkty boli absolútne úžasnej kvality vrátane púdrov, ktoré držali mejkap a korektor naozaj excelentne a ja rozhodne odporúčam – ak hľadáte univerzálnu paletu za smiešnu cenu a ako bonus s prírodným zložením, určite kuknite na toto! Ospravedlňujem sa za tú hnusnú foto, ale usúdila som, že naozaj musíte vidieť, ako moc som túto vecičku zbožňovala! :)

alverde konturovacia paletka recenzie

OLAPLEX šampón

Skvelý šampón na suché, rozlietané, krepovité vlasy. Iste, sám o sebe vám stačiť nebude, na problémové vlasy potrebujete kompletnú domácu profi starostlivosť, ale šampón je základ a tento bol rozhodne výborný! Na fotke chýba, mladý využil fľašu na náhradnú náplň svojho šampónu.

 

BIODERMA Atoderm Crème Ultra

Verzia bez vône. Síce viac frčím na tej voňavej, ale skvelé je rozhodne aj toto telové mlieko – Bioderma je skrátka klasika, čo sa týka starostlivosti o suchú pokožku tela. No, nekúp to za 10 éčok...

 

CIEN Sun telové mlieko po opaľovaní

Rýchlovstrebávač a verzia neurazí – nenadchne. Kúpila som hlavne kvôli vôni, ktorá teda tiež neurazí – nenadchne, ha ha, ale pripomína mi leto! Ak chcete, vyskúšajte, úplne márna kúpa to určite nebude.

saveonbeauty out news jul 2023

QUEEN STAR laky na nechty, odtiene 12 558

Akože seriózne. Tak päťpäťosmička je tá najkrajšia ružová neónka, aká kedy svietila na mojich nechtoch! Skôr svetlejšia, ale nie svetlá svetlá, s dobrým krytím aj dobrou výdržou na nechtoch. Navyše, za ani nie 2 éčka. Mám niekoľko kúskov v zásobe a keďže som bola schopná objednávať tieto laky z oficiálneho e-shopu, toto hovorí asi za všetko!

Btw, tá 12tka je tiež krásna neónka, ale už podstatne tuctovejšia :).

 

ORIFLAME Elvie edp.

Tak jo, vlastne stálica. Jednoduchá citrusová vôňa za pár drobných, ktorá má navyše slušnú výdrž a ja ju používam už roky. Off course, nie úplne že furt, ale aspoň raz za dva – tri roky sa k nej s chuťou vrátim :).

 

Amen.

Poznáte niektorý zo spomínaných produktov aj vy?


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...