piatok 11. augusta 2023

MAYBELLINE Sky High / Testujem hype-produkty!

Asi jediný produkt, pri ktorom je Kocúr naozajstná konzerva, sú riasenky. Moje mihy sú totiž dosť vyprdnuté a preto, keď objavím riasenku, čo mi vyhovuje, zvyknem sa jej držať ako kliešť.

A preto ma zväčša obchádza akýkoľvek hype ohľadom tohto typu produktov. No a keď sa už k nejakému vyhajpovanému kúsku dostanem, zväčša to býva minimálne rok po uvedení na trh.

Takže dnes, Sky High riasenka od Maybelline.

 

maybelline sky high riasenka recenzie

Niečo mi hovorilo, že tento kúsok ma určite nesklame a chvalabohu, nemýlila som sa. Maybelline má skrátka dobré riasenky, to bez debát.

Sky High je charakterizovaná ako objemová a predlžujúca a v podstate súhlasím. A dodám, že aj krásne riasy vytáča, priam vysoko do neba :). Poďme ale na vec od piky.

Strašne sa mi páči obal! Vyzerá takmer high-endovo, je brutálne fotogenický /najpodstatnejšia vec, ha ha/ a dobre padne do ruky. Aplikátor je tenučký, plastový, s krátkymi štetinkami a to mne vyhovuje zatiaľ najviac. Riasy ním nalíčite absolútne bezproblémovo bez toho, aby ste si ním zabrblali viečko a farbu viete naniesť rovnomerne.

maybelline sky high riasenka aplikator

Ja osobne by som možno ani nepovedala, že riasenka dodá riasam nejaký monštrózny objem – aj keď áno, aj! – rozhodne je ale extrémne predlžujúca a riasy krásne vytočí. No a v takom stave ich udrží celý deň.

Zároveň ich nijako nezlepuje a s prehľadom dáva aj tri vrstvy. Počas dňa neopádava, neodtláča sa – off course, na mojich riasach, na tých vašich sa môže správať aj trochu inak, že jo.

Suma sumárum, za mňa dobre! Veľmi dobre.

maybelline lash sensational riasenka


Na Elnino aktuálne ešte viete zohnať túto tak trochu vyhajpovanú riasenku v sete s  nemenej vyhajpovanou micelárkou od Garnier /pokiaľ sa pamätám, prvá drogérková micka ever/ a tá je tiež fajn – odličuje štandardne dobre a nepení, takže ak tento typ produktov používate, smelo do toho.

Viac nemám čo dodať, riasenka nesklamala a kedykoľvek sa k nej rada vrátim. Ak máte podobný typ rias ako ja – čiže žiadne – myslím, že táto riasenka nesklame.


- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Mám ju doma teraz, tiež som sa k nej nedostala skôr, tiež mám riasenky (asi tri) ktoré točím dookola. V niektorých oblastiach nerada experimentujem. Maybelline však fakt má super riasenky, mne sedí aj táto a mojím dáva aj objem lebo to je to čo zase veľmi potrebujem ja. Avšak stále mám o čosi radšej tie predošlé ružové Lash Sensational.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak myslím, že pod Tvoj komentár sa môžem s čistým svedomím podpísať :).
      V globále ale môžem povedať, že riasenky od Maybelline mne osobne vyhovujú asi najviac...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...