utorok 5. septembra 2023

NEnákupy / august 2023

Ach jo... Nie som s tým úplne stotožnená, ale faktom je, že leto sa už chýli k svojmu neodvratnému koncu a my tu máme posledné obzretie sa za letnými nákupmi. V auguste som sa už – v porovnaní s predošlým mesiacom – urvala z reťaze, takže konečne si budeme môcť trochu viac pokecať.

A tentokrát by to mohol byť aj vcelku zaujímavý pokec :).

saveonbeauty nakupy august 2023

Premýšľam tuho, odkiaľ začať. V auguste som rozšírila svoju pomerne obsiahlu zbierku kozmetiky nielen o stálice, ktoré kupujem do nemoty, ale aj o viac než zaujímavé novinky.

A práve tými začneme.

Milujem paletky od TheBalm. Absolútne a bezvýhradne. Ak by som mala ostať pri jedinej značke paletiek očných tieňov, furt som skalopevne presvedčená o tom, že by to bola práve táto značka – a to je u Kocúra čo povedať. Takže som sa rozhodla, že pokiaľ sa značka dá u nás zohnať, vykúpim deväťdesiatpäťcelýchosem percenta portfólia púdrových produktov, ha ha.

No a začala som multifunkčnou paletkou Alternative Rock Vol. 1, ktorá okrem očných tieňov obsahuje aj bronzer, lícenku a rozjasňovač. Recenzia bude určite.

Ďalšou novou vychytávkou, ktorej som sa rozhodla pozrieť na zúbok, je setting sprej na mejkap od Benefit. Svoje dojmy si zatiaľ ešte nechám pre seba, ale môžete sa tešiť už teraz, možno budete prekvapené rovnako ako Kocúr.

saveonbeauty dennik beautyblogerky


Čistiaca pena od Clarins bola kúpená z núdze – neznášam zbytočne platiť poštovné a keďže na Notino mali práve akciu na poštovné zadara pri kúpe 2 produktov zn. Clarins, no tak som sa rozhodla ísť práve do tejto vecičky ako bonusu k môjmu obľúbenému samoopaľováku na tvár. Viete, ako citlivá som práve na tento typ produktov, ale tak uvidíme, možno motyka vystrelí.

Poďme do trochu lacnejších vôd... kecám, do podstatne lacnejších vôd. Nie, že by som nutne potrebovala ďalší púder do zbierky, ale viete... Púdre od Alverde sú naozaj dobré dobré a keď som zbadala tento transparentný s reliéfom drahokamu, neodolala som.

Poslednou novinkou, ktorá stojí za zmienku, je olejček od môjho milovaného Larensu, Orient Oil. V ponuke e-shopu je asi odkedy svet svetom stojí, ja som sa rozhodla vyskúšať ho až teraz. A prekvapivo – bude recenzia! :D

No a zvyšok? Ten už tak prežívať nemusíme, že jo. Všetko sú to stálice, ktoré milujem a pleťová maska od Gabriella Salvete bola darček k nákupu tuším na Elnino. Viac slov netreba.

Čím ste si urobili radosť posledný letný mesiac vy? ;)


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...