štvrtok 14. septembra 2023

LARENS Revital Men Face Cream Gel / Ako som skúšala pánsky pleťový krém

Dnes to bude taká pikoška medzi recenziami. Kocúr totiž absolvoval svoju premiéru a prvýkrát v živote spotreboval do dna pánsky pleťový krém.

A teda že nebol len tak hocijaký!

Revital Men Face Cream Gel od LARENS.

saveonbeauty larens kozmetika
 

Ako nebudeme si tu nič nahovárať, samú by ma nenapadlo kúpiť si čokoľvek z portfólia pánskej kozmetiky. Podobné experimentálne vychytávky, ktoré sú práve in, išli vždy absolútne mimo mňa. Krém sa ale ku mne skrátka dostal a keďže ide o Larens, moju srdcovku, musela som sa ho s láskou ujať.

No a poviem vám, lepšie som nemohla urobiť!

saveonbeauty larens kozmetika recenzie

Na začiatok pokec od výrobcu, ktorý asi sám o sebe presvedčí každého, že tento krém nutne potrebujete bez ohľadu na to, akého pohlavia ste, ha ha. Intenzívne regenerujúci, spevňujúci a upokojujúci krém s komplexom prírodných peptidov regeneruje, stimuluje bunkovú obnovu a vyhladzuje vrásky, podporuje ochrannú bariéru, hĺbkovo hydratuje a zmierňuje podráždenie. Zabraňuje tiež vysušovaniu. V jeho zložení sa okrem unikátnych patentovaných látok nachádza aj kyselina hyalurónová, hamamel virgínsky, kolagén, vitamín E, alantoín či skvalán, komplet zloženie a popis účinkov nájdete tu.

Tak čo, je ešte cesta späť?

Ja teda pokračujem mojimi dojmami.

saveonbeautyblog larens kozmetika recenzie


Ako jo, tuba je úplne obyčajná a nevzbudzuje vo mne žiadne emócie okrem nezáujmu. Čo sa týka ostatných vnemov, to už je teda úplne iné kafe.

Konzistencia krému je presne taká, ako hovorí názov – niečo medzi krémom a gélom. Zároveň ale v tom cítite aj niečo olejové, vďaka čomu bude aj suchá pleť krásne vyživená, osviežená a zvlhčená! Skrátka, čistá fantázia...

Aplikácia krému je úplne bezproblémová a tiež je krém ideálny ako podklad pod mejkap – vstrebe sa krásne a nežmolkuje.

Bombastická je aj vôňa – vonia trošku po vanilke, trošku orientálne, trošku pánsky... Za Kocúra luxus!!! Absolútny. Radosť mazať na ksicht.

Spotrebovala som zatiaľ len jednu tubu, ale poviem vám, mám sto chutí objednať zas. Pleť bola pri jeho používaní v úžasnej kondičke a všetky tie kozmetické záležitosti okolo ako konzistencia, vôňa... to všetko je prudko návykové!

Ak by ste mali chuť vyskúšať tento krémik alebo čokoľvek /nielen/ od značky Larens, nakúpite tu a určite nezabudnite využiť pri objednávke zľavový kód 5HYCWNWMCK. Aj keď zrovna tento konkrétny krémik je v podstate za celkom použiteľnú sumu – koľká nespravodlivosť, že, dámy... :)

 

Používajú vaši chlapi kozmetiku? A skúšali ste niekedy vy niečo z portfólia pánskej kozmetiky? 


- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Krémy v tube sú podľa mňa skvelé, tie tégliky neznášam. Ja s mojimi nechtami to proste nedávam. Rozmýšľam či som niečo pánske ja vyskúšala, ale asi tuším ani nie. Nie je to zlý nápad len jednoducho toho svojho mám dosť a nedostalo sa to ku mne nijako inak. Ak nepočítam občasné aplikovanie pánskeho dezodorantu, tie fakt fungujú lepšie ako tie pre ženy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, tak toto zas nenapadlo vyskúšať mňa, zaujímavý tip! :)

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...