pondelok 11. septembra 2023

ALVERDE Setting Powder / Megaobjav!

Milé moje, dnes mám pre vás opäť raz absolútnu bombu. Že značka Alverde vie sypké púdre, to už viete dávno, ale že vie aj tie kompaktné, to sa dozviete práve teraz :).

ALVERDE Naturkosmetik transparentný fixačný púder.

alverde setting powder

Priznávam, nepotrebovala som ho! Ani som nečítala žiadne ódy, ktoré by ma donútili vhodiť ho do nákupného košíka. Skrátka som sa rozhodla, že ho chcem vyskúšať a čo všetko sľubuje, to som sa dočítala až pol minúty pred písaním tejto recenzie.

Začneme v podstate nezaujímavo – púder praobyčajný, obal nie úplne vzhľadný, ale celkom kvalitný a reliéf púdru drahokam pripomínajúci. Farba transparentná, off course – rozumej, biela jak vápno. Púder má prírodné, vegánske zloženie, obsahuje okrem iného bisabolol a jojobový olej. Amen. Toľko oficiality a ja teraz začnem chváliť do nebies.

Tak za prvé, púder je zlisovaný pomerne pevne, ale rozhodne nepripomína „plast“ ako tento – inak stále vrelo milovaný - feši. Skrátka, klasický kompaktný púder, po ktorom môžete vrtieť štetcom do všetkých strán, pretože absolútne nepráši. Toto mňa teší ale že úplne brutálne – sorry ako, ale niet nad pocit pošmrdlať štetcom po púdri a naniesť na ksicht, sorry, ale fakt sa nebudem tváriť, že mi prášiace púdrové produkty nevadia.

alverde transparentny fixacny puder recenzie


Za druhé, efekt. Pamätáte si, aká odvarená som bola z týchto púdrov a ich schopností vyzmizíkovať póry šmahom jednej ruky? Tak toto je asi úplne to isté! Okrem toho, že púder pleť krásne
prirodzene zmatní, póry ostanú takmer neviditeľné a to je ďalšia vec, čo chcete!

No a fixačné schopnosti? Čistá fantázia, vážené...

Túto vlastnosť ako maniačka do okuliarov testujem vždy práve na mieste, kde vám okuliare sedia na nose, zväčša tam býva korektor a tam to zvykne narobiť poriadnu paseku, ak netrafíte dobrý korektor a dobrý púder! No a tento od Alverde? Fixuje ako drak - keď som si nevšimla, že som zle rozmazala korektor a zafixovala to také, ani boh s tým potom nepohol a ja som chodila po svete celý deň jak dilino. Nuž, nie vždy sú dobré fixačné vlastnosti púdra žiadúce, že, ha ha...

Celková výdrž efektu tohto púdra je výborná, ja už skrátka asi ani nemám čo dodať. Pre toto určite do Déemky okamžite utekajte, jeho cena je 3 éčka aj niečo a Kocúr odvážne garantuje spokojnosť!

Schválne, ak ste ho niektoré skúšali a neboli spokojné, dajte určite vedieť :).


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...