pondelok 25. septembra 2023

Spotrebovanci / august 2023

Tak a je to tu, posledný článok s letnými spotrebovancami. V auguste to bola trochu nuda, väčšina spotrebovanej kozmetiky sú stálice, ale nejaké to slovko navyše tu aj dnes určite utrúsim.

savenbeauty spotrebovana kozmetika recenzie
 

Začneme – prekvapivo – nalinkovaním stálic, ktoré milujem a kupujem v podstate permanentne: BIODERMA Atoderm Crème Ultra, AVON krém na ruky so silikónom, LARENS Repair Gel, CLARINS samoopaľovací booster na tvár, AVON sprej na urýchlenie schnutia laku nanechty, ORIFLAME balzam.

A teraz už hurá na „novinky“.

 

BEAUTY OF JOSEON Revive Serum Ginseng + Snail Mucin

Miniatúrka intenzívneho regeneračného séra, ktorá bola veľmi príjemná na ksichte, hydratačná, ukľudňujúca... Off course, viac sa k tomu vyjadrovať nebudem, je tu istá možnosť, že si zaobstarám plné balenie a bližšie sa vyjadrím potom.

 

AVON Anew Daily Defence Moisturiser s vitamínom C a SPF 50

Pleťový krém s asi najhnusnejšou konzistenciou, akú som kedy skúšala, fakt príšernosť. Krém pripomínal pastu, ktorú ste ledva rozotreli po ksichte a navyše to divne smrdelo. Okej, ako espéefko fungoval a tiež nerobil na pleti žiadnu inú neplechu, ale viac by som ho rozhodne doma nechcela. Pamätáte si ešte toto úžasné espéefko? Znak toho, že značka naozaj vie aj konzistenčne luxusné krémy, holt, tento k nim nepatrí ani náhodou.

saveonbeauty recenzie kozmetickych vyrobkov

PALMOLIVE sprcháč, verzia Berry

Sprcháče od Palmolive mám rada. Aj keď tento mi od začiatku voňal až príliš presladene, ku podivu, celkom som si ho nakoniec obľúbila – nie natoľko, že by som ho nutne potrebovala opäť, ale ak mi ho zas niekto podaruje...

 

ALVERDE gél na holenie

No jo, no, nie som si istá, či mám na túto vec nejaký názor! Uznávam, pokožku to pri holení nedráždilo, ale posledné roky s týmto nemilým javom už problémy nemám. Čo sa uľahčenia holenia týka, no tak mám pocit, že tento gél ho ešte skomplikoval – žiletka po koži kĺzala až príliš, že som mala pocit, že stiera z kože akurát tak ten gel. Takže opätovne nepotrebujem.

 

BOBBI BROWN riasenka

Aj keď som z miniatúrky číslo 1 až tak nadšená nebola, túto dvojku som nakoniec vzala celkom na milosť. Teda, nie že by to bol na moje riasy nejaký zázrak, ale určite nebola ani najhoršia. Samostatnú kúpu príliš neodporúčam, ak máte nevýrazné, rovné riasy, ale ak ju dostanete ako darček k nákupu, pokojne sa obetujte :).

 

Amen, to je na dnes naozaj všetko. Máte aj vy skúsenosti s niektorým z dnes spomínaných produktov?


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...