piatok 18. februára 2022

Spotrebovanci / január 2022

Podobne neslávne ako januárové nákupy dopadli aj januároví kozmetickí spotrebovanci. Najmä teda, čo sa počtu týka.

Keďže ale stálic som pre tentokrát spotrebovala podobné minimum a drvivá väčšina sú pre mňa novinky, aspoň dnes budem mať o čom točiť :).

spotrebovana kozmetika recenzie

Spotrebované stálice zastupuje klasika, LARENS Repair Gel, DERMACOL Sensitive micelárna voda, BIODERMA Atoderm telový krémFLORMAR podkladový lak na nechtyBATISTE suchý šampón. Detailnejší pokec začneme sérami, ktorých tu dnes máme priam neúrekom.

 

LA ROCHE-POSAY Toleriane Ultra Dermallergo sérum

Úžasný produkt, ak vaša pleť potrebuje vlahu a zároveň upokojenie! Používala som ho v podstate spolu s Hyalu B5 sérom, ktoré bolo rovnako skvelé, akurát že voňalo /krásne!/ a ak teda uprednostňujete kozmetiku bez odéru, toto sérum rozhodne musíte vyskúšať! Za mňa určite jedna z absolútnych TOPiek na hydratáciu citlivej pleti.

 

LARENS Face Gel

Toto priam archaické sérum od môjho vrelomilovaného Larensu som vyskúšala až teraz a sama tento fakt moc nedokážem pochopiť, že prečo až teraz. Sérum, určené primárne proti vráskam, naozaj proti tým vráskam aj fungovalo a aj keď si furt myslím, že Repair gel ho dokáže plne nahradiť, tak ma jeho účinok veľmi milo prekvapil.

 

AVÈNE Antirougeurs Fort sérum

Krémové sérum pre citlivú pleť so sklonmi k začervenaniu, praskaniu žiliek atakďalej atakďalej sa stalo mojim must-have produktom posledných mesiacov a už mám doma ďalšie. Veľmi príjemné patladlo, ukľudňujúce reaktívnu pokožku a myslím, že ho určite budem používať nafurt! Minimálne teda pokiaľ neobjavím niečo ešte zaujímavejšie, ha ha...

Saveonbeautyblog-kozmetika-recenzie

AVON Anew Clinical Multi-Shield denný krém s SPF 50

Ako áno, ako nie, milé moje, osveta na tomto poli dohnala aj mňa a ja som začala pravidelne používať espéefko! A teda rovno toto s päťdesiatkou SPF, ktoré síce vplyvom zubu času podľa mňa chráni asi tak ako dvadsiatka, ale neva, minimálne na zimu stačí.

Musím ale smeknout povestný klobouk, krémik má super konzistenciu! Ľahučký, príjemný na pleti, póry neupchávajúci a biely povlak nezanechávajúci... Ja fakt nemám čo dodať – ak by som ho ešte v katalógu niekedy uvidela, určite ho kúpim opäť! Pokiaľ si pamätám, v akcii som ho ulovila za nejaké 3 éčka aj niečo... Vtipné...

 

BIOTHERM Blue Therapy Cream-in-Oil výživný obnovujúci krém

Síce len vzorka, ale dostatočne veľká, aby som vedela povedať, že ten krém je úžasný! Naozaj ma namotal natoľko, že uvažujem o kúpe full balenia, ak bude v nejakej zaujímavej akcii, takže viac vám zatiaľ hovoriť nebudem.

 

MIXA Optimal Tolerance Bi-phase dvojzložkový odličovač očí

Je len pár dvojzložkových odličovadiel, ktoré na mne fungujú a toto je, chvalabohu, jedno z nich. Funguje prijateľne, ak si ho nenalejete na tampónik pol litra, tak ani neštípe v oku... Čo viac k nemu povedať...

Saveonbeautyblog out news januar 2022

SEPHORA balzam na ruky s vôňou melóna

Myslíte, že je vôbec možné, aby mne smrdelo niečo, čo má voňať po vodnom melóne? Nuž, tiež som si myslela, že nemôže. Ale ono môže.

Ňuňu krémik som dostala ako darček k nákupu v pražskej Sephore, takže by ma to zas tak bolieť nemuselo, že, ale teda sklamaná som, čo vám budem hovoriť... Účinky krému neboli nejaké svetoborné, ale to by nejaký zásadný problém nebol, nebyť tej vône! Ono totiž toto smrdelo ako melón skysnutý – a to už teda celkom problém je.

Nuž...

 

No a teda verte – neverte, sme na konci! Čo všetko sa podarilo spotrebovať vám a skúšali ste niečo z produktov, o ktorých som vám dnes písala?

 

- cc -

 

 

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...