sobota 23. septembra 2023

theBalm Voyage Gold Coast paletka / Letný must-have!

Pred časom som vám tu spomínala, že som sa rozhodla vykúpiť všetky paletky jednej značky a je to tu. Po Voyage Gold Coast paletke od theBalm som pokukovala asi čo svet svetom stojí a aké sú teda moje dojmy z nej?

the balm voyage gold coast paletka hodnotenie
 

Začneme vizuálom, prekvapivo. Dizajn by síce mal byť zanedbateľný, ale vy už ma poznáte a viete, že ak sa mne niečo vizuálne páči, vždy má vecička u mňa body k dobru. Paletky a celkovo akákoľvek kozmetika od theBalm vyzerá dokonale. Obaly hrajú zväčša všetkými farbami sveta, sú veľmi praktické a skladné a sú v papierových obaloch, ktoré dokonca viete po spotrebovaní rozobrať a dať do separovaného odpadu. Ku cti im slúži aj fakt, že obaly sú kvalitné a na počudovanie napriek ich papierovej prapodstate aj odolné – mám doma niekoľko ich paletiek už roky a okrem toho, že nie sú nijako poškodené, ešte aj to zaprasenie sa dá poľahky vyčistiť!

the balm kozmetika recenzie


Takže takto identicky je na tom aj Voyage paletka. Zrkadielko ani štetce síce neobsahuje, ale ukrýva lícenku, rozjasňovač a šesť očných tieňov, z čoho tri sú matné a tri so shimmerom. Celkovo je ladená do tepla, potažmo teplo – neutrálna a na oživenie obsahuje aj jeden tyrkysový odtieň. Iste, na tieto farebné blbôstky Kocúra moc neužijete, ale rozhodne sa na to dobre pozerá! Skrátka, zosobnené leto
. K absolútnej dokonalosti jej chýba už len bronzer – btw, ten som na Notino dostala ako darček k nákupu, ha ha.

Ja v podstate oceňujem aj to, že tie očné tiene sú také maličké a je aspoň nejaká šanca, že ich niekedy spotrebujete. Poďme ale k jednotlivým panvičkám, ktoré toto ňuňátko ukrýva.

saveonbeautyblog the balm voyage gold coast odtiene

Absolútne dokonalé sú lícenka aj rozjasňovač. Lícenka má ideálny, broskyňkovo – ružový, pomerne neutrálny /okej, teplo - neutrálny/ odtieň a pigmentovaná je primerane, čiže presne tak, ako to mám najradšej. Podobne je na tom krásny champagne rozjasňovač, ktorý možno nie je tak maslovitý, ako legendárna Mary-Lou, ale pigmentovaný je v podstate rovnako – a práve vďaka tej konzistencii si viete jednoduchšie prispôsobiť intenzitu líčenia, než je to pri Mary-Lou!

Čo sa očných tieňov týka, tu mám niekoľko nových postrehov. Matné – s jednou výnimkou, popíšem neskôr – sú trošku menej maslovitej konzistencie, než na akú som pri paletkách tejto značky zvyknutá, pigmentácia je ale furt dobrá, líčenie vďaka obom týmto faktom komfortné, skvelo sa blendia a aj keď pri naberaní na štetec narobia v paletke trochu bordelu, pri líčení pod oko nepadajú, čo je pre mňa jedna z najpodstatnejších vecí. Z shimmerových očných tieňov musím spomenúť zlatý Sandy Beaches, ktorý javí isté tendencie trblietkovatieťplieškovatieť, takže aby ste ho naniesli na viečko v podobe, v akej ho vidíte v panvičke, musíte ho vrstviť, zvyšné dva sú už klasická, maslovitá theBalm kvalitka – že ako raz potiahnete prstom a ste nalíčené. Okrem toho, ak nepatríte práve k tým najrozhodnejším v líčení, ha ha, určite vás poteší informácia, že všetky tiene na seba úžasne dokonale chytajú.

Jediným nepochopeným tieňom je pre mňa neutrálny, stredne hnedý Baecation, ktorý hneď od začiatku neprášil, neopadával pod viečko, ale ani nefarbil prosímpekne. Neviem, kde soudruzi z endéer urobili chybu, ja osobne som sa s tým za tie roky osobne ešte nestretla, chvalabohu koniec dobrý, všetko dobré – stačilo trochu zoškrabať tú vrchnú vrstvu a pigmentácia okamžite naskočila. Taká tá blendovacia, veď to poznáte... Veľmi dôležitá :).

Takže môj konečný verdikt? Aj keď furt tvrdím, že namiesto toho jedného očného tieňa mohol byť v paletke radšej bronzer, túto paletku nemôžem nemilovať – jej praktickosť, farebná škála a jednoduchosť líčenia ju k tomu predurčujú. Navyše, aktuálne ju a tiež celú značku na Notino viete zohnať s 20 percentnou zľavou, ak stihnete nakúpiť ešte tento víkend! Takže myslím, že nie je na čo čakať.


- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...