streda 19. júla 2023

FRAIS MONDE / Quick-tip na leto!

Ou jeee, máme tu ďalší rýchly letný tip na dobrý pleťový krém! A rovno zabijeme dve muchy jednou ranou, keďže je od mojej milovanej značky Frais Monde.

Hydro Bio Reserve Cream Gel.

Frais Monde kozmetika recenzie

Nechcem tu papagájovať, ale v lete väčšinou každá z nás vyhľadáva ľahšie konzistencie pleťových mazadiel a Kocúr nie je výnimkou. Napriek tomu, že moja pleť je suchšia, v lete sa mi tak nejako žiada také to osvieženie v podobe ľahších krémikov – obzvlášť, ak používam ako posledný krok skincare mastnejšie espéefko, že, to už tak nejak tie ľahšie konzistencie skrátka vyžadujete.

Patladlo od Frais Monde, ukryté v luxusne pôsobiacom, ťažkom sklenom tégliku /mňam/ má hneď niekoľko benefitov.

Okrem toho, že je prírodné, respektíve bio, obsahuje vo svojom zložení kyselinu hyalurónovú a výťažok z bio salicornie, ktoré sú pre pleť absolútnou hydratačnou bombou. Krém je určený pre normálnu až zmiešanú pleť a tomu je prispôsobená aj tá konzistencia – je to taký ten gel-krém, ktorý zanechá na pleti vrstvičku, ale je naozaj tak veľmi ľahučký, že takmer nevidíte, že ste v tégliku šmátrali prstom, pretože sa po pár minútach zleje do vodorovna.

Ako som už spomenula, moja pleť je momentálne normálna až suchšia, ale v aktuálnych tepelných podmienkach mi krém absolútne vyhovuje. Pleť hydratuje naozaj veľmi dobre a na mojom ksichte nie je ani náznak nejakého vysušenia či nebodaj podráždenia – ale to už pri značke Frais Monde beriem ako samozrejmosť!

Krémik má takú tú typickú prírodnú, bylinkovú „Hydro Bio Reserve“ vôňu, mne osobne je príjemná. Upozorňujem, že vďaka tejto konzistencii stačí na jedno namazanie sa naozaj malé množstvo tohto krémiku – ak by ste ho dali viac, jednak ho po použití nejakého séra ako podkladu budete musieť viac do pleti zapracovať, dvak sú tie väčšie množstva úplne zbytočné! V globále ale môžem povedať, že krém je po vstrebaní sa skvelý ako podklad pod mejkap, nežmolkuje ani nerobí žiadnu inú neplechu.

frais monde hydro bio reserve pletovy krem zlozenie

Viac v podstate ani netreba dodávať. Viete, že na značku Frais Monde mám ja veeeľkú slabosť – produkty, ktoré som doteraz očekovala, boli minimálne vynikajúce a v 90 percentách prípadov dokonca moje osobné must-have, takže to už hovorí samo za seba.

 

Čo vy a značka Frais Monde? Máte nejaké skúsenosti?

 

- Kocúr -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...