utorok 4. júla 2023

NEnákupy / jún 2023

Prvý článok nového mesiaca začneme ako vždy NEnákupmi a tentokrát musím sama seba vychváliť do nebies. V júni sa mi totiž zadarilo nakupovať výlučne veci, ktoré som naozaj potrebovala a tie, ktoré som práve nepotrebovala, tie som dostala.

Jo, Kocúr, presne takto si to predstavujem...

saveonbeautyblog nenakupy jun 2023

... a vytešujem sa z toho ako malé decko. Sama sebe som si totiž sľúbila, že za kozmetiku budem utrácať čo najmenej napriek tomu, že jej používanie a skúšanie je pre mňa stále rovnako veľkou vášňou. Holt, po štyridsiatke si to v hlave tak nejak už viete upratať a keď vám navyše pribudnú nové koníčky typu motorky, ha ha... lebo to sa po štyridsiatke bežne stáva :D...

Čo teda dodať k nákupom samotným? Okrem megaobjavu v podobe balzamu od Blistex, o ktorom už viete, sa nám s najväčšou pravdepodobnosťou rysuje jedno megasklamanie – off course, pokiaľ po dlhšom testovaní nezmením názor, že, to sa tiež občas stáva.

saveonbeauty recenzie kozmetickych vyrobkov

Zvyšné vecičky sú buď stálice alebo produkty, na ktoré si názor stále tvorím. Z Elnina som vyfasovala na testovanie ďalší pleťový krém od Frais Monde, od ktorého očakávam, že bude vhodný práve do horúcich letných dní a riasenku Sky High od Maybelline, ktorú som chcela otestovať už asi miliónpäť rokov. Micka bola k nej pribalená ako prézent. Alebo naopak :).

Za zmienku ešte stojí nový profi šampón do zbierky od mojej srdcovky Color Wow – vyskúšame, uvidíme. Recenzie budú.

 

A to je v podstate všetko, čo som dnes mala na srdci. Ako ste na tom s nákupmi v týchto mesiacoch vy?

 

- Kocúr -

2 komentáre:

  1. som zvedavá, čo povieš na tú riasenku. ja som ju tiež kúpila a mám z nej zmiešané pocity :D občas sa mi pozdáva, občas mi príde , že málo predlžuje...

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Za mna je toto top riasenka akupujem si ju stále dokola. Celkom ma zaujal na fotke ten sprchový gél Berry od Palmolive. To musí byť vôňa!

    OdpovedaťOdstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...