piatok 30. júna 2023

HEIMISH All Clean Balm / Testujem hype-produkty!

Pred istým časom som si zvnútornila myšlienku, že dokonale čistá pleť rovná sa taká, ktorá je v tom najdôležitejšom kroku odlíčená odličovacím balzamom a odvtedy trpím obsesiou skúšať nové a nové balzamy. Nie, že by skúšanie ako také nebolo mojim druhým povolaním, že, ha ha...

Každopádne, dnes dáme ďalší kúsok do zbierky, kórejský HEIMISH All Clean odličovací a čistiaci balzam.

heimish all clean cleansing balm recenzie

Vlastne, je to môj tretí cleansing balm, ktorý som vyskúšala a musím povedať, že každý jeden z nich bol úplne iný, každý bol skvelý a myslím, že všetky tri uspokoja absolútne všetky preferencie pri odličovaní a čistení pleti. Začnime ale pekne od piky a ja idem ospievať balenie, ktoré je podľa mňa famózne. Ide síce o na prvý pohľad  jednoduchý téglik, ktorý má ale taký ten zaklapávací dekel, pod ním ešte jeden a špachtličku, ktorou obsah vyberáte z nádobky. Off course, dekla číslo dva aj špachtličky som sa zbavila, ha ha, ale to je vedľajšie a ja rozhodne oceňujem nielen premakanosť celého tohto, ale hlavne ten vrchnák, ktorý nemusíte šróbovať a jedným prstom ho otvoríte aj zatvoríte.

heimish kozmetika recenzie

heimish all clean odlicovaci balzam skusenosti

Konzistencia balzamu je taká hodvábno - zamatová, ako je to pri asi najznámejšom odličovacom balzame nemenovanej značky, rozhodne ale pri vmasírovaní do pleti pocítite viac olejové zloženie. Vďaka tomu balzam dokáže nielen odlíčiť akékoľvek vodeodolné líčenie, ale sa o tú pleť tak trochu aj postará.

V jeho zložení sa totiž nachádza bambucké maslo, kokosový extrakt a asi milión prírodných olejov, ktoré pleť hýčkajú, hydratujú, zabraňujú pocitu pnutia, zvyšujú jej elasticitu a upokojujú.

heimish odlicovaci balzam zlozenie

Upozorňujem, že balzam je parfumovaný. Podľa zloženia nepôjde asi o žiadnu umelú parfumáciu, rozhodne ale balzam vonia a vonia veeeľmi príjemne – jemne, po zmesi citrusov, citrónovej trávy, byliniek, čojaviem... Myslím, že odér bude lahodiť každému, zároveň ale viem, že nie každá v tomto type produktov parfumáciu vyhľadáva, takže preto to tu spomínam.

Napriek všetkému, balzam odlíči aj oči bez toho, aby v nich akokoľvek štípal. Samozrejme, dávam si pozor, aby sa mi nedostal priamo do oka, rozhodne ním ale odličujem aj oči bez toho, aby ma štípali.

Ako som už spomenula, balzam je konzistenčne taký zlatý stred medzi balzamami, ktoré som vyskúšala a o ktorých som vám na blogu už písala – je trošku viac olejový, ale rozhodne v ňom ten olej nepláva a cítite ho až v momente, keď ho vtierate do pleti. Vďaka tomu odličuje super, po navlhčení sa zmení na mliečko a ide z pleti dole stále veľmi dobre – takže sa pri tom odličovaní zas tak veľmi nenamakáte.

heimish all clean balm recenzie

Ako som už spomínala, odličovacie balzamy vždy na záver zmyjem čistiacim gélom, to len na doplnenie, ak by sa vám nechcelo lúskať staršie recenzie.

Čo sa cien týka, na Notino je to aktuálne niečo nad 20 éčok, čo sú v podstate také zvyčajné ceny tohto typu produktov. Vzhľadom k tomu, že balzam vám vydrží naozaj veľmi dlho – na jedno odlíčenie miniete množstvo možno o veľkosti lieskovca – tak tie ceny vôbec nie sú tragické.

Viac nemám čo dodať, opäť raz výborný produkt a keď to takto pôjde ďalej, budem vyberať ozaj len na základe aktuálnych cien, lebo čo balzam, to klenot a viem, že nijakým iným typom odličovacích produktov už odličovať nechcem!

Amen :).

 

- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Aj mne sedel. Kým mi z neho po čase neopuchli oči a očné okolie :( odvtedy mám rešpekt pred balzamami

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ou ou, toto zabolelo aj mňa :D
      Ja som teda stále veľmi spokojná, ale veru, viac mi vyhovuje, ak tento typ produktu nie je parfumovaný...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...