sobota 17. júna 2023

Spotrebovanci / máj 2023

Na tento článok som sa vlastne megamoc tešila. Dnes totiž naozaj bude o čom, keďže spotrebovaných stálic bolo dostatočne málo a zvyšku, ku ktorému sa budem môcť rozkecať, bolo dostatočne veľa. A že ten pokec bude dnes nie úplne tradičný...

saveonbeauty spotrebovana kozmetika recenzie

Ako vždy, aj teraz začnem nalinkovaním stálic typu ECODENTA zubná pasta, SPORTIQUE krém na ruky, SALLY HANSEN odlakovačNUXE pleťový krém. Snáď vás ešte baví o nich čítať, pretože niektoré sú nalinkované hádam v každom druhom článku so spotrebovancami, že jo.

Nevadí.

 

BENEFIT Brow Microfilling Pen

No ako začať...

Myšlienka vytvoriť takýto produkt nepochybne super. Obočie by malo vyzerať maximálne prirodzene a vzhľadom na tradičnú kvalitu benefitích produktov by malo v takomto stave aj nekonečne dlho vydržať. Jediný problém vidím v pigmentácii produktu a vlastne neviem, či nejde skôr o stupeň vyschnutosti tej náplne!

Holt, aj vďaka mojim bohatým zásobám nemám aktuálne potrebu overovať to pri ďalšom produkte – ak by ste ale niekto mali skúsenosť, budem rada, ak nás poinformujete. Recenzia tu.

 

DIOR J´adore edp

Moja milovaná vôňa. Kvetinkovo – ovocná, ktorá ulahodí asi každému nosu, ale nie tuctová! Budem plakať, že si ju zrejme vďaka tej nechutnej cene tak skoro nekúpim, ale utešujem sa tým, že na mne mala príšerne krátku výdrž!

 

MON PLATIN Professional Black Caviar Volumizer Shampoo

Výborný profi šampón za rozumnú cenu. Pokojne by som sa k nemu kedykoľvek vrátila – nebola to síce taká bomba ako trebárs šampón od MyDentity, potažmo Olaplex, ale rozhodne kedykoľvek! Vlasy hydratoval naozaj fajn, príjemne voňal a ja mu nemám absolútne čo vytknúť!

 

ALPECIN Sport CTX šampón

Kofeínový šampón, ktorý by mal zabraňovať vypadávaniu vlasov pri zvýšenom výdaji energie. Nie som si úplne istá, či môj výdaj energie bol taký, aby som to vedela zodpovedne posúdiť, každopádne fungoval.

Ale ja aj tak nabudúce dám prednosť radšej klasickému Alpecinu. Prečo? Tiež fungoval a chladil.

saveonbeauty dennik beautyblogerky
 

LARENS Revital Men pleťový krém

Keďže bude recenzia, tak budem v tomto prípade skúpa na slovo. A jo, na testovanie som prepožičala svoju kožu, nie chlapovu!

 

BALEA Tropical Vibes sprcháč

Ako to už tradíciou býva, ani túto neskorú jar / skoré leto Kocúr neodolal čomukoľvek s vôňou melónu. Tentokrát si to odprdel sprchovací gél a ja som nadmieru spokojná! Rozhodne ho nemám posledný krát, keďže značke sa podarilo ten odér namiešať dokonale – šťavnato, sviežo a osladene – ale nie umelým sladidlom, ha ha, chápete...

 

AVON Apple Pie balzam na pery

No takto... Kvalita tradične fajn, ako sme už u balzamov tejto značky zvyknuté. Kameňom úrazu tentokrát je práve vôňa – ktorá je presladená až moc, pôsobí ako umelohmotný cukrík, čo prešiel okolo ešte viac umelohmotného jablka a teda skutočne som z nej nebola nadšená. Napriek účinkom, nabudúce vyberiem radšej niečo iné.

 

SPA CEYLON Neroli – Jasmine krém na ruky

Zlatý klinec na záver.

Úžasný krémik s famóznou konzistenciou, ktorý ruky dokonale hydratoval bez umastenia, luxusne voňal, ešte luxusnejšie ošklbal vašu peňaženku a... A tu by sme mohli skončiť, aby rozprávka mala šťastný koniec.

Ha ha. Tesne pred spotrebovaním som zistila, že to bol tento malý smrad, čo mi spôsoboval posledného pol roka príšerné alergické reakcie na rukách a nohách.

Nuž, aj to sa občas stáva – aj keď prisáááámbohu, Kocúrovi sa to ešte nestalo! Ako chápem, že všetko je raz prvýkrát, ale verte mi, tie dni, ktoré som strávila rozmýšľaním o tom, či sa budem škrabať rukami alebo rovno hajzlovou kefou alebo keď som posilňovala imunitu oblievaním sa ľadovou vodou kvôli tomu, že som nezniesla tú teplú, by som teda pokojne oželela a dopriala svojmu nepriateľovi! :D

 

Amen :D. Mali ste aj vy niekedy podobnú skúsenosť s nejakou kozmetikou?

 

- Kocúr -

6 komentárov:

  1. Hm kozmetika mi už párkrát nesadla hej, no nedávno som mala tiež silnú reakciu, vraj však z jedla. Každopádne efekt rovnaký - pokožka horela, u mňa hlavne pleť čiže úplne ťa chápem. Ja som nemohla žiadnu kozmetiku čo mi ako beauty blogerke, ktorá kozmetiku miluje extra chýbalo.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne situáciu skomplikovalo práve to, že to tiež vypuklo s jedlom :) ale keď sa niekto /nenažranec/ predávkuje kvasenou kapustou... :D

      Odstrániť
  2. Odkiaľ je tento šampón MON PLATIN Professional Black Caviar Volumizer Shampoo? Odporučila mi ho kadernicka na melírované vlasy, ale ešte som sa k nemu nedostala a nemáš ho prelinkovany… Ďakujem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Šampón som dostala od kamošky a kupovala ho v kaderníctve, priznám sa, že som nepátrala zatiaľ, či sa dá niekde objednať...

      Odstrániť
  3. Mne tak nesadla jedna sada mikrodermálnej strarostlivosti od Mary Key, oči mi opúchali a aj pokožka bola vyhádzaná. Našťastie ja som na to prišla rýchlo, netrápila som sa pol roka zisťovaním príčiny. Prisahám, nechcela som a ti ním pomstiť :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No neviem neviem... :D
      Samozrejme, robím si prdel, ten krémik bol inak naozaj úžasný, holt, občas sa fakt zadarí... Ale, hrdinsky som ho spotrebovala až do takmer samého dna! :DDD

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...