utorok 27. júna 2023

Najlepší balzam na pery s SPF!

Vybrať dobrý balzam na pery s espéefkom býva zväčša brutálny boj. Nezriedka zanechávajú na perách biely filter a zvyknú mať nepríjemnú chuť a verte mi, mať to na hube niekde na pláži, keď je pod slnečníkom asi tak tristoosemdesiat stupňov, to nie je zrovna med lízať.

Keďže tu ale od testovania balzamov na pery máte Kocúra s jeho balzamovou obsesiou, tak budete mať od dnes život aspoň trošku ľahší :).

Takže, ktorý espéefkový balzam na pery je ten najlepší?

blistex ultra spf 50 lip balm

BLISTEX Ultra SPF 50+, to je môj absolútny favorit nielen tohto leta! Vy dobre viete, ako veľmi milujem niektoré balzamy od tejto značky, napriek tomu som ale pri kúpe tohto bola opatrná. Rozumej, hádzala som ho do nákupného košíka síce rýchlo, ale s pochybnosťami :).

Aby som sa ale priznala hneď na úvod, na espéefkách na pery v každodennej rutine som až doteraz príliš nefrčala. Na opaľovacie krémy na tvár sa mi za posledný rok namotať podarilo, tie na pery som ale spravidla brala na milosť len pri vode. Zväčša totiž nosím na perách poriadnu vrstvu rúžu, ktorá sama o sebe pôsobí ako brnenie, ha ha, takže vždy mi skôr záležalo na poriadnej výžive a hydratácii než na UV ochrane.

Od tohto leta sa ale všetko zmení :).

Balzam od Blistex poskytuje veľmi vysokú ochranu v podobe SPF 50+ proti UVA aj UVB žiareniu. Okrem toho obsahuje zmes kondicionérov a antioxidantov vrátane vitamínov C a E, pery hydratuje, vyživuje a chráni aj pred mrazom a vetrom. Toľko nám hovorí výrobca.

No, tí toho už nakecali...

Lenže? Lenže v tomto prípade nikto nekecal. Balzam je skrátka dokonalý.

blistex balzamy na pery recenzie

Tyčinka je stredne hutnej konzistencie, ktorá dobre kĺže po perách a zanechá na nich neviditeľnú vrstvičku, ktorá na nich dobre drží. Celkový extrémne príjemný pocit hydratovaných a vyživených papuliek umocňuje veeeľmi jemne sladká chuť a veeeľmi jemná vôňa vanilky, ktoré celý proces aplikácie značne spríjemňujú – naschvál hovorím proces aplikácie, pretože nemajú nejakú extrémnu trvácnosť, ak by to náhodou niekoho otravovalo. Netvrdím, že balzam musí voňať a chutiť ako vanilková zmrzka, ale rozhodne je to príjemný bonus v porovnaní s tým, ak máte na perách niečo, čo je horké a nechutné!

blistex balzamy na pery skusenosti

Že nezanecháva tyčinka biely povlak, to snáď hovoriť ani nemusím, že. No a čo hovoria na balzam pery?

Rochnia blahom, milé moje!

Balzam je na perách celkom bezproblémový, komfortný, pery hydratuje výborne a zanechá ich krásne vláčne – skoro ako moje milované balzamy z línie Med Plus! A to viete, že sú balzamy z mojej top balzamovej trojky...

Takže, aby som to zhrnula... Hľadanie dokonalého balzamu na pery, určeného /nielen/ na opaľovanie je, dovolím si tvrdiť, na definitívnom konci. Úžasný produkt za normálnu cenu.

Jo, a necítiť tam mentol. Amen.

 

- Kocúr -

2 komentáre:

  1. Toto je aj môj veľký obľúbenec, už na ňom frčím skoro rok :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja som ho objavila až teraz, ale lepšie neskoro ako nikdy, v tomto prípade :D...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...