nedeľa 24. augusta 2014

TAG č. 1



Hurá, splnil sa mi sen a konečne ma niekto nominoval na tag. /Akože fakt nerozumiem tomu, prečo prvá nominácia prišla až teraz a že netuším, čo slovíčko „tag“ znamená, to na tom nič nemení!!!/ V každom prípade som žhavá do odpovedí a teším sa, ako každému vytrúbim do sveta, čo je stará korytnačka CC vlastne zač!
Na tag ma nominovala Terezka, ktorej som za postavenie pred túto bojovú úlohu naozaj  nesmierne vďačná! :D

zdroj



 
11 /prevažne beauty-blogerských/ faktov o mne:



1. Že neznášam pchanie prstov do téglikov, to už o mne zrejme viete, ale nemôžem si dovoliť nespomenúť to. Je to u mňa fuj prvej kategórie, aj keď – pomaly, ale isto si zvykám aj na to! A môžu za to, prirodzene, téglikové balzamy na pery ;).

2. Fuj prvej kategórie u mňa sú aj zasvinené fľaštičky, tégliky, tubičky a nádobky akéhokoľvek druhu. Nie som nijako prehnane poriadkumilovný typ, ale toto je vec, ktorú neznesiem. Dekoratívka, pleťovka, telovka... všetky nádobky musia byť u mňa dokonalo čisté!
3.  Ak som pri zmysloch, za ten živý svet by som nešla spať neodlíčená. Občas pri zmysloch nie som.
4. Ak niečo neznesiem, tak je to pocit sucha. Neznášam suché pery, suché ruky, suché chodidlá a suchú pokožku. Ostatné „suchá“ akceptujem :).
5. Súvisí s bodom č. 4. Nejdem spať bez toho, že by som si nanatrela pery balzamom na pery, ruky krémom na ruky a chodidlá krémom na chodidlá /alebo akýmkoľvek iným, ktorý je práve k dispozícii/.
6. V líčení som minimalistka. Väčšinou sa snažím ísť medzi ľudí aspoň s riasenkou a kvapkou mejkapu, ale nerobí mi problém pobehovať po svete aj tak, ako ma pánbožko stvoril. Aj keď to sa väčšinou nedá na mňa pozerať.
7. O svoje vlasy sa príliš nestarám a aj tak vyzerajú. Sú celkom dlhé a vlnité, kedysi boli nadštandardne husté, neskôr husté a dnes už sú, bohužiaľ, len štandardné.
8. Neznášam iné ako guľôčkové alebo pumpičkové antiperspiranty. Aerosolové ma vždy zvyknú pridrhnúť a povedzme si na rovinu, nie je nič lepšie ako vdychovanie solí hliníka! Tuhé a krémové sa usádzajú v ryhách v podpazuší a vyzerá to veľmi vábne pri zdvihnutí ruky. A gélové... toto presne je tá situácia, keď uprednostňujem „sucho“ a nie mastnotu :).
9. Móda ma nezaujíma. Čo jeden vyzdvihne ako originálne, kreatívne a trendy /neznááášam to slovo!/, to niekomu príde ako vrchol nevkusu /a mne väčšinou tiež!/, takže si vravím, že ja móde absolútne nerozumiem. V každom prípade, ak by som si mala vybrať medzi topom od Diora a mejkapom od Diora, vyberiem si mejkap.
10. Milujem zvieratá. Existencia drvivej väčšiny ľudí na tejto planéte ma obťažuje. 
11. Meriam meter šesťdesiat, mám krivý nos, takže vďaka vizáži a už vôbec postave som okolo modelingu nechodila ani len v predminulom živote. Napriek tomu, nejaký ten rôčik dozadu ma na stanici krajského mesta, kde som študovala, zastavila istá lovkyňa ľudí a spýtala sa ma, či nemám záujem robiť modelku.  Jediná reakcia, na ktorú som sa zmohla, bol záchvat smiechu. V ten deň padli Dvojičky. 

A teraz Terezkine otázky na mňa:
1. Ako dlho sa venuješ blogu?
Nedávno to bol presne rok.

2. Tvoja vysnená práca?
No asi nebudem moc originálna, keď napíšem že taká, kde nič nerobím a zarobím megamoc B-). V každom prípade, životné skúsenosti mi navždy znechutili moje detské ideály, t.j. prácu archeológa či prácu policajta :).

3. Čo hovorí na Tvoj blog rodina, priatelia a okolie?
Väčšina ľudí v mojom okolí nevie, že blogujem. Tí čo vedia, môj blog žerú, of course B-).

4. Čo hovoríš na ľudí, ktorí sa nevedia nalíčiť, ale aj tak sa líčia?
Nebudem kydať sama na seba ;).
  
5. Žáner hudby, skupina, speváčka...
Speváčky neuznávam. Skupiny, ktoré uznávam, by zaručene nikto nepoznal. A žáner hudby? Úplne všetko okrem presladeného popíku, rapu, árenbí, techna, hip-hopu, diska, funky, elektroniky, ska, soulu, reggae. Až tak veľa toho už hádam neostáva ;).

6. Obľúbený seriál?
Som za typickú slovenskú žienku domácu. Panelák a Dedičstvo. A potom ešte Game of Thrones :).

7. Obľúbený produkt z dekoratívky, popr. značka?
Tých je!!! V každom prípade momentálne fičím na NARS korektore a astoráckych maslách na pery.

8. Obľúbený produkt z pleťovky, popr. značka?
No samozrejme to bude nejaký balzam na pery :). Momentálne asi sladučký EOS.

9. Dokážeš vyjsť von bez mejkapu?
Celkom pravidelne, ako som sa už bola bývala vyslovila.

10. Kedy si začala s mejkapom?
Nič neobvyklé - na ZŠ ako každá jedna baba.

11. Trápia Ťa momentálne nejaké problémy s pleťou?
Momentálne ma trápi najmä epidémia eboly v Afrike, nebetyčná blbosť niektorých /väčšiny?/  ľudských jedincov a to, že vtáky občas lietajú proklatě nízko. A svetový mier, of course B-).

To by som nebola ja, keby som niečo neporušila. Na tento tag nebudem ja nominovať nikoho /asi vám to hneď došlo - som lenivá vymýšľať otázky :D/, ale ak máte chuť, kľudne sa prejavte – trebárs aj dole v komentároch! Rada si prečítam, koho moje ctené čitateľky uznávajú, čo by chceli robiť, čím sa patlú najradšej alebo koľko faktov o sebe prezradia :).

- claire -

6 komentárov:

  1. Claire asi bude na rock a metal. :-) Či? Inak si presne vymenovala to, čo neznášam aj ja. Až na to techno a elektro, lebo to občas počúvam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak nejak :)))... Ale ostalo ešte dosť žánrov, takže myslím, že som vcelku univerzálne použiteľná! :D

      Odstrániť
    2. Tak potom budeš môj človek. :-) Ale hej, budeš univerzálne použiteľná. Však v každom žánri sa nájde niečo, čo je počúvateľné aj pre iných, nie? :-) Aj tí najdrsnejší rockeri mávajú pekné balady.

      Odstrániť
    3. Tak tak, pravdu máš... Kto iný by mal byť rockerka a metalistka, keď nie beauty-blogerka? :D

      Odstrániť
  2. Tak, na mňa presne sedí bod 5. (nejdem spať bez namazania rúk, nôh a perí) :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. jj, jedno zo zásadných pravidiel ;)
      Ale môžeš kľudne zodpovedať aj na ostatné otázky, ak sa Ti chce, mne to teda trochu trvalo :D

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...