utorok 28. júla 2020

Spotrebovaná kozmetika za jún / Tvárim sa pozitívne!

Článok so spotrebovancami za jún prichádza síce tak trochu na poslednú chvíľu, ale popravde, tentokrát veľmi o čom písať hádam ani nebude! :D Ako si tak pripomínam z fotky produkty, ktoré padli za vlasť minulý mesiac, doslova sa to tam hemží samými stálicami, prípadne polostálicami, takže tými novými názormi a skúsenosťami vás tu tentokrát príliš asi nezahltím. Každopádne, užite si dnešný článok aj napriek tomu! :)

spotrebovana_kozmetika_recenzia

Takže hneď na úvod a bez zbytočných okolkov ako vždy, nalinkovanie stálic, ktoré milujem a používam už roky a donemoty: DOVE sprcháče /konkrétne tátotáto verzia, ktoré sa na fotke stretli, patria k mojim absolútne najobľúbenejším!/, AVON ružová pleťová voda, ROBERTO CAVALLI Paradiso parfumovaná voda. Toť vsjo z tých echt stálic, k zvyšným v podstate tiež stáliciam sa už trošku vyjadriť potrebujem.

saveonbeautyblog_spotrebovana_kozmetika_recenzia

LARENS Bio Renew sérum

Adept na ďalšiu stálicu. Aktuálne používam už druhé balenie a naozaj si nepamätám, koľko som spotrebovala balení jeho kvázi priameho predchodcu! Hydratačné sérum, ktoré potrebuje k životu každý bez výnimky, čo viac odo mňa chcete počuť?

 

AVON Planet Spa krém na ruky s bambuckým maslomFoot Works Cracked Heel Treatment krém na chodidlá

Obe vecičky som právom zaradila do tohto článku, spotrebovala som už niekoľko balení a poviem vám, to teda veci! Oba majú úžasný účinok, krém na ruky navyše neskutočne pekne, gurmánsky vonia a navyše part two – veď prečo nie – krém na chodidlá mi zrejme prestali vyrábať. Naozaj ho považujem za jeden z najlepších krémov na nohy, aký som vyskúšala a úprimne budem dúfať, že ho nájdem čoskoro v katalógu v nejakom novom balení!

 

CIEN transparentný sprej na opaľovanie s SPF 20

Skvelý, nemastný sprej na opaľovanie, ktorý ale rozhodne spotrebujte v rámci jednej sezóny! A nielen kvôli UV ochrane... Trošku z obsahu som už po roku musela vyhodiť, lebo pekne skysol – transparentnú podobu zmenil na mliečnu a smrdel ako drak! :D

Ale v globále samozrejme odporúčam.

spotrebovana_kozmetika_recenzie
 

Dr. SANTÉ šampón Keratin

Výborný šampón, ktorý som mala v už druhom balení a kedykoľvek by som mu dala domov opäť. Vlasy pri jeho používaní boli lesklé, hebké, poddajné, šampón celkom príjemne voňal a dobre penil.

Holt, pri šampónoch na vlasy naozaj nemám tendencie k tomu, mať stálice. Rada ich totiž striedam, skúšam nové a ideálne furt iné :).

 

XPEL Argan Oil Hair Treatment

Pri vlasoch ostaňme. Olejčeková kúra na vlasy za pár drobných /doslova/, ktorá bola úžasná! Pomerne výrazne, ale zároveň luxusne voňala a plnila presne všetko to, čo plniť mala. Megalacnú značku Xpel zoženiete na Elnino a verte, je z čoho vyberať!

 

BOURJOIS Healthy Balance púder

Môj asi najobľúbenejší púder ever! A samozrejme plačem, pretože už sa nevyrába – značka ho nahradila týmto, ktorý je síce výborný, ale tento prvý sa mi zdal výbornejší! Korektor a mejkap na nose pod okuliarmi zafixoval ako zatiaľ žiaden iný a jeho finiš na pleti bol napriek tomu veľmi prirodzene pôsobiaci! A to praktické balenie...

Amen a nech mu je zem ľahká.

 

ASTOR Soft Sensation Lip Color Butter, odtieň 020 Flirt Natural

Pôvodnú recenziu som písala ešte niekedy v praveku, keď sa moje preferencie v líčení pier pohybovali niekde medzi hranicou neviditeľnosti a nude, takže plííís, zamerajte sa v nej hlavne na hodnotenie kvality ako takej. Časom som totiž aj tento odtieň nie že vzala na milosť, ale som sa doň dokonca zamilovala a ak by sa značka Astor ešte niekedy do budúcna dala na Slovensku zohnať, určite neváham! Okrem úžasnej hydratácie toto masielko dodalo perám šťavu, jemná teplá hnedá nude farbička dokonale oživila líčenie, keď ste chceli vyzerať akože letne opálene, ale zároveň furt prirodzene.

Dokonalá vec, naozaj...

saveonbeautyblog_spotrebovana_kozmetika_obaly

Na úplný záver pridám ešte dve vecičky, ktoré som tak akosi /ne/dobrovoľne neodfotila. Beautyblender Original preto, lebo sa mi ho nechcelo prať :D a MOЙ parfumovanú vodu preto, lebo... som na ňu vlastne zabudla.

Originálny bjútyblender považujem za najlepšiu hubku na mejkap, aká existuje /netvrdím, že som vyskúšala všetky na svete, že jo!/ a už doma deriem ďalšiu. Moja prvá, neónkovo ružová mi vydržala cécéá rok takmer denného používania a jediný komentár mám k tomu, že zo začiatku mi táto verzia dosť púšťala farbu pri čistení! Takže druhýkrát som sa uchýlila k maximálne bezproblémovej telovej a to odporúčam v podstate aj vám.

MOЙ parfumovanú vodu som dostala na testovanie z Déemky a aj keď som spočiatku nebola práve nadšená z toho, že ide len o kabelkovú verziu, nakoniec sa práve toto ukázalo byť hneď dvojnásobnou výhodou! Ono totiž nielen, že mi ten odér úplne nevyhovoval /a ku koncu začal už vyslovene vadiť/, takže čím menší objem, tým lepšie :D, ale ešte aj prekvapko, obal kabelkovej verzie je plniteľný!!! :D Čo teda uznáte, že je nesporná megavýhoda - ktorá spôsobila to, že pôvodný obsah som vyliala do hajzla, obal vyumývala a nastriekala do nej moje milované Paradiso. Nuž, aj tak sa dá... a ja som rada, že som mala v dnešnom článku aspoň jeden hejt :D.

 

Ou jééé, je tu úplný záver už naozaj! Máte osobné skúsenosti s niektorými produktami z dnešného článku?

 

- cc -

 

 

 

 

 


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...