utorok 14. júla 2020

LARENS / QuickTip na výhodný nákup, PART 3!

Nákupných tipov – a obzvlášť tých od Larens - naozaj nikdy nie je dosť  a dnes vám prinášam ďalší. Táto akcia ma opäť raz megapotešila a dúfam, že vás poteší rovnako!

larens_pletovy_krem

V 20% zľave tentokrát máme v podstate všetky pleťové krémy, micelárku a očný krém, čiže tú najzákladnejšiu skincare, akú potrebujú k životu aj tie z nás, čo sú tak trochu kozmetické minimalistky! :)

Ako hádam viete, všetky výrobky, o ktorých vám dnes píšem, som už testovala a niektoré používam naozaj že pravidelne, takže viem za ne aj tú paprču do ohňa vložiť. Ale jo, dosť bolo kecov a radšej sa mrknime, o ktoré produkty konkrétne ide.

GLA Serum /ktoré je vlastne pleťový krém, že jo/ a Lifting Face Cream, toto sú moje klasiky a must-have pre každého po tridsiatke. Mladším vekovým kategóriám alebo tým, čo nepotrebujú riešiť vrásky, hustotu pleti a podobné životné radosti, odporučím jednoznačne hydratačný Hydro Balance Face Cream. No a úplne každému môžem odporučiť micelárnu vodu a očné patladielko Syn Ake Eye & More, ktoré môžete kúpiť nielen samostatne, ale aj v sete s mojim ďalším miláčikom, BioPeptide Serum sprejom!

larens_biopeptide_serum_sprej

Jo jo, aj tento mesiac bude ťažký pre moju peňaženku...

Ak by vás zaujímali podrobné recenzie, všetky produkty som vám nalinkovala. V prípade, že by ste mali o niečo záujem, kontaktujte ma cez mail, FB alebo Insta a ja letím chystať ďalší článok, keďže kvôli blogerským restom už zasa nespávam :).

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...