utorok 7. júla 2020

LARENS Bio Renew Sérum / Môj must-have!

To máte tak... Keď sa na niečo namotáte natoľko, že to neviete prestať používať, to by ešte samo o sebe prúser nebol. Ale keď produkt ako bjútyblogerka stihnete spotrebovať skôr, ako ho nafotíte do článku... No tak to vám neostane iné, len kúpiť ďalší :).

Ale v podstate ani to nie je problém, pretože Bio Renew sérum od LARENS som mala v pláne kupovať opäť už po pár dňoch používania.

saveonbeautyblog_larens_bio_renew_serum

Značka Larens je u mňa vždy takou stávkou na istotu. Nejaký ten rôčik som bola verná tomuto hydratačnému séru, ktoré sa ale už prestalo vyrábať a ktorého apgrejd by malo predstavovať práve Bio Renew sérum. Vylepšené! Ako inak...

Intenzívne sérum je určené pre pleť, ktorá je nie len dehydrovaná, ale vyžaduje už aj spevnenie, vyššiu elasticitu a žiarivosť. Čo teda po štyridsiatke už znie pre vás ako rajská hudba, že jo.

Ako vždy pri Larense, ani tentokrát sa nebudem venovať zloženiu. Detailne ho máte rozpísané tu a môj popis na blogu v porovnaní s týmto vždy vyzerá ako od hotentota, takže ak vás zaujímajú podrobnosti, mrknite sa do e-shopu.

larens_bio_renew_serum_zlozenie

Konzistenciu séra by som prirovnala k hutnejšiemu mliečku, ktoré má v sebe nejaký ten „olejový“ základ. Sérum je pomerne tekuté - takže pri manipulácii s ním na to myslite – a na jednu aplikáciu vám postačuje maximálne minimum.

larens_bio_renew_serum_konzistencia

Sérum je bez vône. Používať ho môžete ráno aj večer ako podklad pod krém, prípadne aj samostatne, ak vám to bude vyhovovať. Ja som používala prvé balenie ráno aj večer ako podklad pod pleťový krém a nielen na tvár, ale aj na krk a dekolt.

Aj kvôli kyseline hyalurónovej v zložení rozhodne odporúčam nanášať sérum na navlhčenú pleť. Ja pre ešte lepší efekt vlhčím mojim vrelomilovaným Biopeptide Serum sprejom, ale v podstate vám postačí aj kvetová alebo termálna voda v spreji. Alebo tiež obyčajná točkovica, kľudne buďte kreatívne :).

Výrobca odporúča nezapracovávať sérum do pleti zbytočne intenzívne a radšej ho tam nechať trochu sedieť. Údajne kvôli lepším účinkom. Zamýšľať nad tým sa mi nejako nechce a výrobcovi verím, ha ha... Okrem toho, so vstrebaním séra beztak nie je najmenší problém.

Inak, ak by vás to zaujímalo... Pleť ostane po tomto sére priam rozprávková! Napitá aj najedená. Doslova. Lepšie popísať sa to hádam ani nedá. Vďaka tomu pôsobí tá pokožka tak akosi hustejšie, pevnejšie, vypnuto, po lokálnych presušenostich samozrejme ani chýru, ani slychu... Ja skrátka nemám čo dodať.

larens_bio_renew_serum_recenzia

Ako som už povedala, mám doma druhé balenie. Sérum o objeme 50ml vám vydrží naozaj veľmi dlho, určite tri mesiace minimálne. Ja som to prvé spotrebovala cca za dva, keďže bolo v akcii kvôli končiacej záručnej lehote a z toho dôvodu som ním radšej nešetrila :).

Okej, nebudem to naťahovať. Ako vždy, aj tentokrát dávam do pozornosti môj kód LT3ZJL6EZE, ktorý vám zabezpečí zľavu 15% na úplne celý nákup v e-shope WellU, ako aj špeciálnu zľavu 20% práve na hviezdu dnešného článku, Bio Renew sérum! Zľavový kód si viete zadať pri objednávke aj samé, ohľadom akciovej zľavy na sérum ma kontaktujte, kľudne aj do komentárov!

 

- cc -

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...