piatok 15. januára 2021

Spotrebovanci za december

Prv, než nabehneme do starých koľají, trošku pretrhneme sieť obligátnych januárových „štatistických“ článkov a hodíme jedným očkom po mojich decembrových spotrebovancoch. A tentokrát začíname dekoratívkou – ktorej triedenie som vzala akosi podozrivo vážne!

Spotrebovana dekorativna kozmetika recenzia

LANCÔME Hypnôse Doll Eyes riasenka

Síce len miniatúrka, ale o čo menšia, o to lepšia :). Recenziu na ňu som písala len nedávno, takže detaily omrknite tam.

 

MAYBELLINE Brow Satin ceruzka na obočie, odtieň 01 Dark Blond

Vyhadzujem po viac ako dvoch rokoch a po spotrebovaní tuhy niekedy léta páně... Pomerne nadšenú recenziu – aj keď s pripomienkami – a tiež svoj názor musím samozrejme trochu poupraviť.

Nie, nekúpila by som si už túto ceruzku. Nie že by nebola použiteľná, ale tá pomerne hrubá a menej pigmentovaná tuha ma skrátka veľmi rýchlo prestala baviť. Okrem toho, minula som ju oveľa skôr než púdrový obsah na opačnom konci ceruzky a poznáte to... Čo už budete robiť s takýmto matrošom?

Takže, vyskúšala som, dopoužívala som, ale viac asi úplne nepotrebujem!

Trend It Up highlighter rozjasnovac

trend IT UP Natural Radiant Highlighter, odtieň 020

Svojho času som mala tento rozjasňovač naozaj rada, čo asi vidno :). Teplý šampaň odtieň, ktorý zanechával na pleti jemnú, ale vrstviteľnú stopu, bol pre mňa vlastne ideálny na deň aj na večer. Do aktuálneho stavu sa dostal po cécéá 3 a pol roku viacmenej intenzívneho používania a keďže už sa mi zdá nejaký podozrivo vyjazdený, vyhadzujem. Radšej.

Saveonbeautyblog dekorativna kozmetika recenzie

MONPLAY Magic Ball Glow Powder rozjasňovač

Teda, niečo medzi rozjasňovačom, lícenkou a bronzerom, kúpené kamoškou niekde. Mala som túto vecičku naozaj rada napriek tomu, že som spravila, čo som spravila :D – v záujme zvýšenia pigmentácie som pôvodné guľôčky asi dva roky dozadu rozmrvila na minďár.

Myslím ale, že už nastal čas čé, táto vec bola už veľmi, veľmi stará...

Sportique krem na ruky levandula

SPORTIQUE krém na ruky levanduľa

Potrebujete!!! A to úplne bezpodmienečne – obzvlášť, ak frčíte na vôni levandule a rozprávkových konzistenciách krémov na ruky, ktoré ruky zhydratujú a ochránia dokonale napriek tomu, že ich neumastia!

Off course, jedinou slabinou je balenie, pri ktorom si musíte dať bacha, aké prsty tam pcháte :). Ale zas uznajte, v obyčajnej plastovej tube by to asi nebolo tak úplne ono, že...

 

LARENS SOS Skincare Aroma telový krém

Moje druhé balenie. Ak ste suchotiny, rozhodne potrebujete! Ak nie ste až také suchotiny, potrebujete ho tiež, ale v maximálne minimálnych dávkach, takže vám vydrží celé veky. A okrem toho úúúúžasne, jemne a čisto vonia. Takže chápete, že toto fakt potrebujete :).

Saveonbeautyblog Out News december 2020

MON PLATIN DSM Aromatic Body Peeling

Počiatočné nadšenie po roku a pol používania vystriedal názor, že v podstate ide o klasický olejový peeling, nič viac a nič menej. Ak ich milujete, nie je čo riešiť a pokojne do neho choďte, pretože je dobrý, ale v drogérke nájdete aj lacnejšie varianty. Rozhodne ale dôvod neodporučiť nemám.

 

PALMOLIVE Naturals sprchovací krém

Klasika klasík, olivová verzia, ktorá existuje, čo svet svetom stojí, mám dojem. Zbožňujem tento sprcháč natoľko, že uvažujem o samostatnej recenzii a to viete, že niečo znamená :).

 

SCHAUMA Fresh it Up! kondicionér

K tejto vecičke vám veľa nepoviem. Určená bola, pokiaľ ma pamäť neklame, na suché končeky a mastné korienky, čo asi nie je tak celkom cielené na moje vlasy, takže účinky za mňa nič svetoborné. Každopádne ale pekne ovocne to voňalo a nerobilo žiadnu neplechu, takže v konečnom dôsledku som spotrebovala. Môj tajný tip: skôr na mastnejšie vlasy.

Spotrebovana kozmetika zadecember recenzia

Na úplný záver som si tentokrát nechala stálice typu LARENS Dermo Wash, CIEN gél na holenie, AVON pleťová voda s výťažkami z ruže, LARENS Syn Ake očný krém/sérumLARENS BioPeptide SerumSpray, o ktorých sa mi teda už ozaj nechce príliš vykecávať.

Máte osobné skúsenosti s niektorou z týchto vecičiek aj vy?

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...