piatok 29. októbra 2021

CeraVe krém na ruky / Absolútny jesenný must-have!

Viete, podľa čoho môj blog nájde najviac čítaniachtivých kozmetických maniačok? No, na základe slovného spojenia CeraVe kozmetika recenzie.

Ja ako pohotová bjútyblogerka, ktorá splní svojim ženám všetko, čo im na očiach vidí, ha ha, som sa rozhodla podporiť tento trend a otestovať postupne hádam aj všetko od vašej obľúbenej značky CeraVe.

Dnes príde na pretras CeraVe Repairing obnovujúci krém na ruky. Lebo dobré krémy na ruky sú mojou obsesiou, odkedy svet svetom stojí a ja s tým nemienim nič robiť.

CeraVe krem na ruky skusenosti

Vždy na jeseň podstupujem intenzívny boj na poli krémovania rúk. Po lete som ešte furt taká akási pohodlná a priznávam, že mazaniu rúk sa nevenujem príliš intenzívne. Výsledok si asi viete predstaviť – chladnejšie, veterné počasie robí svoje a ja mám ruky občas pekne zrichtované! Presušené, svrbiace, občas až popraskané.

Preto spravidla v októbri vždy potrebujem nájsť nejakú bombu. No a tento rok som ju našla v podobe krému na ruky od CeraVe.

Krém je určený pre každého, kto bojuje s extrémne suchou až popraskanou kožou, ktorú vďaka kyseline hyalurónovej hydratuje, vďaka omega olejom upokojuje a vďaka esenciálnym ceramidom obnovuje ochrannú kožnú bariéru. MVE technológia zároveň zabezpečí postupné uvoľňovanie hydratačných látok v priebehu 24 hodín. Toľko k múdrostiam z iných hláv.

Cerave kozmetika recenzie

Krémik nie je parfumovaný a v tomto prípade to hodnotím jednoznačne a len pozitívne. A nielen preto, že v čase písania recenzie mám meganádchu, ha ha.  Na takto narušenú pokožku rúk totiž uznávam aj ja, že ozaj nie je ideálne dávať tam niečo voňavé.

Konzistencia krému je hustá a pomerne hutná, avšak nie tak, aby to pôsobilo zaťažujúco alebo nadmerne mastne. Furt je to mazanie príjemné a vstrebávanie bez problémov, stačí počkať pár sekúnd a môžete fungovať.

CeraVe Repairing krem na ruky

No a ako vyzerajú moje ruky? Myslím, že v podstate to vidno aj na fotke. Sú skrátka dokonale hladké, hydratované, chránené. Viac naozaj netreba hovoriť. Stačilo pár použití a pomocou CeraVe krému som si ich dostala do formy jedna báseň.

Takže za mňa opäť raz palec hore. Vlastne, aj som to čakala.

Na Notino zoženiete aj 100ml verziu krému na doma, do kabelky na cesty mám radšej toto menšie. Ceny? Ľudové. Takže prípadne omrknite, teraz na jeseň budete toto patladielko určite potrebovať! :)

 

Čo vy a značka CeraVe? Ak ste jej podľahli aj vy, dajte tip, čo mám vyskúšať najbližšie!

 

- cc -

 

 

 

4 komentáre:

  1. Mám tento krém, no kúpila som si ho v lete a zdal sa mi mastný resp. zanechával povlak. S tými suchými rukami mám tiež problémy a cítim chlad, svrbenie a všetky tie veci, ktoré opisuješ. Dám mu ešte šancu, tiež milujem CeraVe a namotala si ma už aj na Larens. Mne inak na tieto problémy s rukami zaberá pravidelné krémovanie celý rok pred spaním. To už tie problémy sú o 90% menšie a ruky už nemám popraskané asi nikdy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite mu daj šancu, ozaj je skôr do chladnejšieho počasia :) . Btw, to s tým krémovaním rúk pred spaním robím, bez mastných rúk by som nezaspala :), ale mne to nestačí, minimálne teda nie na jeseň a v zime...

      Odstrániť
  2. Pouzivala som verziu na nohy a bola fajn. Len som vychytila nejake chybné balenie a mala som problem s otváranim veka.
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na ten sa chystám už dlho! Tak uvidíme, či to bude chybným balením :)...

      Odstrániť

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...