utorok 5. októbra 2021

NEnákupy / september 2021

Ako každý rok, aj tento september som rebelovala a hrala sa na imúnnu voči akýmkoľvek nákupným horúčkam. A preto moje nákupy tak trochu aj tak vyzerajú, ha ha. Nevadí. Myslím, že aj tak vám tu mám čo ukázať.

Saveonbeautyblog In News september 2021

Radosť som si minulý mesiac urobila nákupom na Elnino, odniesli si to dva moje hádam najobľúbenejšie parfumy – sorry, parfumované vody, aby som bola bjútyblogersky korektná... Okrem nich som neodolala ani zvýšeniu zásob mojich milovaných limitkových očných krémov od Nuxe a čuduj sa svete, po dlhých rokoch som sa rozhodla dať opäť šancu tekutým rúžom od Dermacol! Btw, z tekutých rúžov sú za mňa furt to naj – aj keď priznávam, že zas tak veľa som ich nebola ochotná vyskúšať...

Kozmetika Notino SK

Ukrátené neostalo ani Notino. Tu som doplnila zásoby stálic v podobe Alpecin šampónu a odličovača očí od Nivey, obzrela sa po vecičke, ktorú som používala asi tak pred sto rokmi a rozhodla sa dopriať niečo navyše aj môjmu očnému okoliu v podobe hydratačnej masky od Clarins.

AVON kozmetika skusenosti

Pí-ár balíček od Avon som vám už ukazovala na mojich sockách spolu s prvými dojmami zo séra. V podstate nič nové dnes nepoviem, čistiaca pena stále čaká na nového pána, na masku som ešte nemala čas a sérom výdatne mažem dekolt. Zatiaľ no problem, akurát ma trochu mrzí nepersonalizovaný prístup, vďaka ktorému by si akýkoľvek sponzor zabezpečil rozhodne viac pozitívnych recenzií. No ale, nie každý deň je nedeľa.

Saveonbeautyblog nakupy september 2021

Na úplný záver som si nechala moje obvyklé a v podstate ničím zaujímavé mini-nákupy. Btw, oba produkty potrebujete, pokiaľ ste o tom doteraz nevedeli! :)

 

Ja som teda sama so sebou výsostne spokojná, keďže môžem skonštatovať, že som počas minulého mesiaca nenakúpila žiadne blbosti alebo nepotrebnosti. Iste, každý – a obzvlášť ten, kto má kozmetiku viete kde – to môže vidieť inak, ale pokiaľ tieto riadky čítate, verím tomu, že mi rozumiete ;).

Čím pekným ste sa potešili v septembri vy?

 

- cc -

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...