utorok 12. októbra 2021

Spotrebovanci / september 2021

Konečne opäť raz expresní spotrebovanci, pri ktorých sa budem môcť rozpísať, ha ha. Že to znie čudno – čudne? Možno, ale nie je. Skrátka len veľa spotrebovaných stálic, ktoré umožnia, že o zvyšných produktoch si môžeme pekne pokecať.

Saveonbeautyblog out news

Na úvod tu máme teda tie spotrebované stálice typu LARENS Repair Gel, LARENS BioRenew Sérum, NUXE očný krém, NIVEA dvojfázový odličovač očí, CIEN sprchovací gél, WELEDA Everon balzam na pery, AVON krém na ruky. Viete veľmi dobre, že milujem, kupujem a používam furt. Poďme ale ďalej.

 

PERRICONE MD No Makeup Lipstick

Môj najluxusnejší tónovaný balzam na pery ever. Neodvážim sa nazvať ho rúžom, ale efekt, ktorý na perách zanechal, sa mi páčil ako po vizuálnej stránke, tak aj pocitovo. Zdá sa mi, že sa ale až príliš rýchlo minul vzhľadom k faktu, ako často som ho používala. Takže, za tú cenu už asi opätovne nepotrebujem, ale rozhodne som tú vecičku mala rada!

 

TOPVET balzam na pery melón – marhuľový olej

Balzam na pery z celkom inej kategórie a zároveň asi druhý najlepší balzam ever! Okrem zanedbateľného bonusu, že príjemne voňal po melóne, má prírodné zloženie, nevazelínkovú konzistenciu /info pre tie, ktoré vazelíny nemajú rady/, je to český /rozumej: takmerdomáci!/ produkt a skrátka ten jeho vyživujúco – hydratačný efekt je úžasný! A to všetko za cenu tuším necelé 3 éčka... Už som spotrebovala jedno balenie v jahodovej verzii a rozhodne sa k nemu ešte vrátim, len čo trochu pretriedim zásoby téglikových balzamov!

saveonbeautyblog recenzie kozmetiky

SOAPHORIA telové suflé Mliečne potešenie

Príjemné telové mazadlo zaujímavej konzistencie v podobe hutnejšej peny, ktoré sa pri styku s pokožkou mení na olejové. Vstrebáva sa dobre, ale treba rátať s tým, že aspoň prvé minúty je tá koža kus mastnejšia. Časom sa ale vstrebe a zanechá pokožku jemnú a zhydratovanú na dlhý čas.

Moja verzia voňala po mixe vanilky a kokosu a život otravujúce to veru nebolo, každopádne ak nemáte rady takéto sladké, až bonbónikové typy vôní, asi siahnite radšej po niečom inom. Mne to voňalo.

Negatívne hodnotím síce efektné, ale predsa len pidi balenie, ktoré vzhľadom k cene júzerfrendly určite nebude a popravde, mňa malé balenia extrémne otravujú bez ohľadu na typ produktu. Takže aj napriek unikátnej konzistencii a celkovej spokojnosti nemyslím, že si túto vecičku opätovne kúpim.

Saveonbeauty out news
 

MON PLATIN DSM Aloe Vera gél

Super hydratačná, upokojujúca vecička na pokožku, používala som vždy po opaľovaní. Isto, zloženie zas tak úplne bio nie je a produkt tiež vonia, ale vonia pekne a preto mu to v tomto prípade rada odpustím. Návrat k nemu nepredpokladám, na mazanie telesnej schránky mám iné kombo, ale v rámci užívateľských vlastností mu nič iné vytknúť neviem!

 

SANCTUARY SPA mlieko na ruky

Vecička, ktorú som na tomto blogu spomínala hneď dvakrát a napriek tomu viem, že tento zázrak doma už nechcem! Ako mlieko na ruky to bolo na jeden veľký, absolútny prd, uplatnenie som mu našla skôr v podobe telového mlieka, ktoré ale tiež ani neurazilo, ani nenadchlo. Vytuningovala som ho pár pumpičkami arganového oleja a spotrebovala do dna, viac-menej ale najmä vďaka príjemnej hrejivej, orientálno – korenistej vôni.

 

No a je to tu, sme na konci dnešného pokecu. Poznáte niektorý zo spomínaných produktov?

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...