utorok 26. októbra 2021

COLOR WOW Dream Coat / Môj osobný objav!

Na dnes som sa rozhodla zbuchnúť pre vás tento dlho sľubovaný článok na produkt, ktorý je podľa mňa na poli vlasovej kozmetiky absolútnym zázrakom. Aspoň teda pre mňa.

COLOR WOW Dream Coat Supernatural Spray.

COLOR WOW Dream Coat Supernatural Spray recenzia

Neviem, či má vôbec nejaký význam vypisovať tu ódy o tom, aké suché sú moje vlasy a ako moc pripomínajú slamu – respektíve ako moc ju pripomínali predtým, ako som začala používať profi vlasovú kozmetiku.

Ja ale nič nenechávam na náhodu a som zatiaľ furt pevne presvedčená o tom, že skrátka ku klasickej, drogérkovej vlasovej kozmetike sa už nevrátim!

Z profi kategórie je aj Dream Coat Supernatural Spray od zn. Color Wow, ktorý sa zaraďuje aj do kategórie stylingových prípravkov, aj do kategórie prípravkov starostlivosti o vlasy. 

COLOR WOW Dream Coat skusenosti

Ide doslova o vodičku, ktorú si nastriekate na vlasy – ja dávam odhadom tak 6 pumpičiek a jednu – dve streknem do dlane a nanesiem priamo na končeky – a tento produkt je nutné aktivovať teplom. Fénom. Čiže vám zabezpečí nielen obalenie každého vlásku ochrannou vrstvou tak, aby vaše rozlietané, slamu pripomínajúce vlasy boli hebké, jemné a padavé bez zaťaženia, ale zároveň sa postará aj o ochranu vlasu pred teplom.

Pri fénovaní je nutné použiť okrúhlu kefu /alebo teda niečo/, čo udrží vaše vlasy „natiahnuté“.

Efekt je neskutočný! Zrátajte si, koľkokrát ste si pri letmom zahliadnutí reklám v TV v duchu zahrešili pri pohľade na hrivu modelky, poletujúcu vo vetre, ktorá /samozrejme bez slov/ svätosväte tvrdí, že šampón z drogérky za tri pade môže za to, ako jej vlasy vyzerajú a spomeňte si, kam ste ju /možno aj slovne/ posielali, ha ha...

No tak kašlite na všetko a kúpte Dream Coat. Isto, vysolíte zaň viac, než tie tri pade, ale na rozdiel od šampónu z drogérie toto fungovať aj bude.

Na rovinu... ani omylom nie som profík vo fénovaní vlasov aj keď by som bez fénovania neprežila už prvé umytie, ha ha, ale ten rozdiel je ozaj neskutočný. Vlasy sú hebké, pevné a na prípadné žehlenie môžete s kľudom Angličana zabudnúť! Moje prirodzene vlnité vlasy sú krásne vyhladené a aj keď nie sú dokonale rovné, vyzerajú úžasne a čo je úplná bomba, takto vydržia až do najbližšieho umytia! Niečo nepredstaviteľné, čoo? No, môžete mi veriť. Ak by som bola profíčka aspoň v tom fénovaní, tak by moje vlasy vyzerali reklamne. Bodka.

COLOR WOW Dream Coat Supernatural Spray

Efekt by mal dokonca vydržať dve až tri umytia šampónom. Mne osobne to na moje vlasy vyhovuje tak, že tento produkt dávam pri každom druhom umytí, každé „prvé“ odbijem len šampónom a trochou kondicionéru. Vlasy sú naozaj aj pri NEpoužití Dream Coat spreja hebké, uhladené a ľahko upraviteľné – čo v mojom prípade znamená nemusím ich upravovať nijako.

Čo by som vám ešte k tomuto produktu povedala... Za mňa je toto jeden zo zázrakov, ktorý určite potrebuje každá jedna z nás, čo bojuje so slamou na hlave, to mi môžete veriť a týmto dnešný nadšený pokec aj ukončím. Ako zatiaľ všetku profi vlasovú kozmetiku, aj toto som ukoristila na e-shope vasevlasky.sk, kde vám nielen poradia pri výbere vhodných produktov, ale môžete vyfasovať aj darček k nákupu. 

Skrátka, bez Dream Coatu si už moje vlasy neviem predstaviť a už teraz mi je jasné, že sa ocitne vo výbere mojich osobných top produktov /nielen/ tohto roka!

 

- cc -

 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...