piatok 15. októbra 2021

HUGO BOSS The Scent / Tipy na jesenné vône!

Keďže sa nám už riadne zjesenilo, zažiadalo sa mi strihnúť si recenziu na nejaký jesenný parfém, ktorý mám vo svojej zbierke a o ktorom som vám ešte nestihla napísať. Tentokrát výber padol na kultový The Scent od HUGO BOSS, ktorý som prvýkrát dostala do daru a druhýkrát tiež :).

Hugo Boss The Scent parfumovana voda

Samozrejme, nebudem tvrdiť, že táto parfumovaná voda bude voňať každému, ani že každý ju bude považovať za vôňu jesennú. Takto to skrátka vidím len ja a keďže písanie recenzií na vône je asi najviac subjektívny biznis, tak vám skrátka neostane iné, len vyskúšať.

Hlavu parfumovanej vody tvorí frézia a broskyňa, srdce osmanthus a základ kakao. Vôňa je charakterizovaná ako ovocno – kvetinová, vhodná na bežný deň aj na špeciálne príležitosti.

Hugo Boss The Scent For Her hodnotenie

Hugo Boss The Scent For Her skusenosti

Flakón pôsobí veľmi elegantne a podotýkam, že samotný aplikátor je úplne, ale že úplne unikátny. Neviem, ako to popísať tak, aby ste si to vedeli predstaviť, ale mám pri ňom pocit, že keď ho stlačím, striekať ten obsah bude donekonečna.

Odér samotný nepôsobí na naše čuchové bunky sviežo ovocne, ale skôr pripomína ovocie sladké, trochu prezreté, je pomerne hrejivý /preto tá jeseň :)/, ale všetko je to veľmi jemné a život neotravujúce. Druhá polovica rozvoniavania patrí najmä tomu kakau, ovocie sa v podstate takmer úplne časom rozplynie, ale furt je to pre mňa ten typ vône, na ktorom mi neprekáža vlastne vôbec nič!

Hugo Boss The Scent edp recenzie

Dokonca /!!!/ nemôžem frfľať ani na výdrž, aj keď určite viete, aké problémy mám s výdržou parfumovaných vôd na mojej pokožke! Keď ráno vodu aplikujem, okolo obeda ju stále na sebe aspoň trochu cítim.

Hugo Boss The Scent For Her parfumovana voda

A áno, súhlasím s tým, že túto vôňu môžete používať kedykoľvek – na deň aj na večer, na bežný deň aj na špeciálne príležitosti. Je totiž absolútne univerzálna, nech sa na ňu pozriete akokoľvek subjektívne - ako je to, koniec koncov, pri väčšine vôní od Hugo Boss.

Takže za mňa palec hore a myslím, že práve toto je jedna z tých ideálnych jesenných vôní, akými sa môžete /nielen/ túto jeseň polievať. Poznáte ju niektorá? ;)

 

- cc -

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...